Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2019-07-02 14:05 | коментара

Трети пореден ден продължава заседанието на Европейския съвет, което има за цел да разпредели най-важните ръководни роли в институциите на Европейския съюз. Трети пореден ден лидерите не могат да стигнат до консенсус, а разговорите преминават във все по-безпринципен политически пазарлък. Как се стигна дотук? До тази толкова мила картинка, тип „няма ляво, няма дясно“?

В българското общество отново за пореден път се говори това дали има или няма Цигански въпрос и това как той трябва да бъде решен.

2019-01-09 18:39 | коментара

Да, циганите в България станаха изключително нагли. Това е истината. И това не може да продължава повече. След години затваряне на очите, заравяне на главата в пясъка, след милиарди потънали във фалшива интеграция, „декади на ромското включване“ и прочее простотии, българското общество най-сетне си отваря очите.

Един призрак броди из Европа - призракът на розовия либерализъм. Всички сили на нова Европа са се съюзили за свещена хайка срещу този призрак: ЛГБТ либералите от запад, зелените терористи от север и необолшевишките комунисти от юг.

БКП има безспорна и доказана историческа вина за националното предателство, извършено от нейните ръководители и функционери срещу българския народ, чрез т.нар. „македонизация“ на Пиринския край.

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки, ЕКР-ВМРО, в качество си на докладчик за групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), изрази следната позиция:

Поотмина вълната от празнични и имени дни, гражданството поизтрезня и трескаво се зае да решава криминални случаи и световни загадки. Процентът на криминалистите, детективите и следователите в социалните мрежи далеч надхвърли този на професора Христов. Нищо неочаквано. Този процент е подобен и когато се търсят сеизмолози, уфолози, изобщо когато има някакво събитие, каквото и да е то, компетентите в социалните мрежи са готови и с мнение, и с експертиза.

В понеделник отбелязахме поредната тъжна годишнина от Ньойския диктат. Черната Ньойска граница още разделя български села, дворове, къщи, гробове. Дори гробове. Който не врява, да иде да види с очите си. Село Стрезимировци, село Полетинци, още поне тридесетина села в окупираните Западни български покрайнини.