Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2016-07-21 19:20 | коментара

Превратът успя. Превратът на Ердоган. Парадоксално, но истинските превратаджии не бяха тези, които показваха по телевизора. Това беше контра-превратът. Това беше съпротивата срещу преврата на Еродган.

Защо българските политици, общественици, журналисти и анализатори се правят, че не разбират и не желаят да разберат причините за британското решение за излизане от ЕС.

2016-06-24 21:17 | коментара

В специален коментар за „а-specto.bg“  евродепутатът Ангел Джамбазки

Без всяко съмнение днешният ден е исторически. Гражданите на Великобритания казаха своето мнение. Въпреки огромният натиск, въпреки цялата истерия, въпреки цялата пропаганда за оставане, от Обама до Сорос.

2016-05-15 19:17 | коментара

ДПС, ДСБ, ДОСТ, НПСД, Протестна мрежа в единен строй, в защита на турските интереси в България.

Епизод пореден на циганския геноцид.

В специален коментар за „а-specto.bg“  евродепутатът Ангел Джамбазки

2016-05-03 18:46 | коментара

Днес е последният, заключителен ден от традиционния Великденски фестивал на българите в Босилеград. Да, в Босилеград, Западните български покрайнини, все още незаконно окупирани от Република Сърбия.

2016-04-27 23:17 | коментара

Забраната на носенето на т.нар. „бурки“ в Пазарджик и в цяла България е кауза на ВМРО.

 

Имаше една приказка за малката стъпка и голямата крачка, мисля по повод кацането на човек на Луната. Нещо такова се случи днес в Пазарджик. Говоря за гласуваното от пазарджишкия общински съвет днес предложение на ВМРО, за забрана на носенето на т.нар. „бурки“ в Пазарджик.

2016-04-26 19:40 | коментара

От няколко дни в социалните мрежи се вирхи чутовна истерия около поправките в Изборния кодекс. Както обикновено, прочее, истериите трайно се преместиха в социалните мрежи, водени от титанично-трагични фейсбук-революционери. Като правило не чули и не разбрали, но със задължителната претенция за обща и цялостна ФБ-компетентност и "екскузивното" право на мнение от последна и неоспорваема инстанция.