Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


Вярвам, няма читател, който де не е чувал, слушал, чел, че и разказвал страховити легенди за Крали Марко, наред юнак, защитник на християните, смелия боец срещу османските турци.

2016-08-30 22:08 | коментара

Слушах днес как председателят на ДСБ, партия част от Реформаторския блок, се „изока“ по темата „Турция-мигранти-ЕС-Меркел“ със следната реплика: "Европейската политика не е да се подчиниш на Меркел. Да не сме им роби на тези европейски лидери? Меркел не е господарка на Европа. В опитите си да играе господарка на Европа тя направи доста грешки".

Тежката шизофрения в така наречената „традиционна“ десница по отношение на турския диктатор Ердоган придобива все по-екстравагантни форми на изява.

2016-08-10 19:28 | коментара

Според информационната страница "ОФнюз" заместник-председателят на Народна Партия "Свобода и достойнство" (НПСД) Касим Дал е присъствал на многомилионния митинг в подкрепа на Реджеп Таийп Ердоган в Истанбул вчера.

Атентаторът от Анбсах е бил в България от есента на 2013 г. до средата на 2014 г.

2016-07-21 19:20 | коментара

Превратът успя. Превратът на Ердоган. Парадоксално, но истинските превратаджии не бяха тези, които показваха по телевизора. Това беше контра-превратът. Това беше съпротивата срещу преврата на Еродган.

Защо българските политици, общественици, журналисти и анализатори се правят, че не разбират и не желаят да разберат причините за британското решение за излизане от ЕС.

2016-06-24 21:17 | коментара

В специален коментар за „а-specto.bg“  евродепутатът Ангел Джамбазки

Без всяко съмнение днешният ден е исторически. Гражданите на Великобритания казаха своето мнение. Въпреки огромният натиск, въпреки цялата истерия, въпреки цялата пропаганда за оставане, от Обама до Сорос.

2016-05-15 19:17 | коментара

ДПС, ДСБ, ДОСТ, НПСД, Протестна мрежа в единен строй, в защита на турските интереси в България.