Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2015-04-14 20:13 | коментара

Как кмета и общински съветници във Варна дискриминират българите в полза на циганите...

 

Варна – епицентър на „ромската“ интеграция, с любезното съдействие на варненските общинари и няколко десетки милиона лева.

2015-04-08 10:33 | коментара

Над този екзистенциален въпрос мътят мъдри мисли „фронтмените“ на либералния правозащитен напън.  

 

А пред Народното събрание 30-ина български гражданки от цигански произход протестираха срещу „езика на омразата“, макар и трудно сричайки предварително написани „хелзинкски“ мантри, но отказаха да осъдят циганския расистки и ксенофобски вик „Българите на кайма“.

Само дни след като циганската автономия „Надежда“ издигна официално политическия си девиз „Българите на кайма“, антибългарската, протурска, противоконституционна и етническа партия ДПС очаквано се обади с коментар по темата. Разбира се, антибългарски и антинационален.

2015-03-30 15:31 | коментара

Девиз на циганския автономен район „Надежда“, някога в Сливен.


Гражданската война, водена със средствата на битовата етническа циганска престъпност, получи своя лозунг. Получи своя девиз. Политическо изражение.

2015-03-25 14:05 | коментара

Наше предложение и убеждение е, че трябва да се спре и прекрати безогледната сеч на българската гора. Няма да споменавам, че е и „предизборно обещание“, защото това дори не е важно.

 

Медийна звезда напоследък покрай епичната битка между ДПС, ГЕРБ и РБ, най-новата община в държавата Сърница се намира в Южна България и е една от съставните общини на област Пазарджик. Общината има 3 населени места с общо население 4 952 жители (08.01.2015 г.). Община Сърница се отделя от община Велинград с указ на президента Росен Плевнелиев от 25 юли 2014 година. Съставена е от следните селища – Сърница, Медени поляни и Побит камък.

2015-03-17 09:54 | коментара

Изгледайте внимателно това видео.

 

http://www.dunavmost.bg/Fun/Video/14996-balgarski-teroristi-s-pokazna-ekzekutsiya

 
2015-03-17 09:02 | коментара

ДПС не е и не може да бъде гарант за никакъв етнически мир,  ДПС е само и единствено заплаха за него, пише в специален коментар за „Лентата.ком“  заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки

 

Още след 89-та пропагандата започна да налага масово спекулацията, наречена „ДПС като основен и незаобиколим фактор за т.нар. „етнически мир“ и „български етнически модел“. Тази мантра беше използвана многократно само и само, за да оправдае вечното присъствие на една крадлива шайка в държавната власт и най-вече в разпределението на държавния, общинските бюджети и на европейските пари, които идваха по всякакви програми.

2015-03-11 15:20 | коментара

Пандемия от битова, етническа, циганска престъпност.

Въпросът за връщане на смъртното наказание наистина е открит.

Ситуацията в и около хиляди български населени места удивително напомня на събитията по българските земи, по времето на турското робство, около 1790-1810 година. Един показателен цитат: