Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2015-02-18 13:49 | коментара

Коментар на Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО и представител в Европейския парламент за „Лентата.ком

 

Ще осигури ли дължимия равен достъп до качествено образование предложението частни ясли, детски градини, забавачки да бъдат финансирани от държавния бюджет. Защото на мен ми прилича на чисто лобиране в частна полза.

2015-02-11 18:02 | коментара

ДПС в ролята на мародери и осквернители на памет и гробове.

 

Специален коментар на заместник-председателя на ВМРО и европейски представител Ангел Джамбазки за „Лентата.ком“.

 

Натикани в ъгъла, където им е мястото, явно влудени от неразположението, породено от процеса на вадене на зъбки, по тяхната собствена терминология, ДПС измътиха поредно умопомрачително предложение.

И надеждата за ново българско Възраждане.

 

Какво наистина може и трябва да направят българската държава и общество, за да защитят бесарабските българи?

 

Все още не осъзнаваме, но бесарабските българи са една от последните ни възможности за българско национално Възраждане. За нас. Днес те имат нужда от нас, от нашата подкрепа, от помощ - хуманитарна и политическа, но ние още не сме разбрали, че като нация имаме много по-голяма нужда от тях, тук в Отечеството.

Вероятно повечето читатели ще си помислят заглавието за грешка. И ще се сетят за онези топли октомврийски дни, пълни с есенно слънце и червени листа, които някои наричат „циганско лято“. Аз ги наричам „сиромашко лято“, но не ми е за тях думата.

 

Специален коментар на Ангел Джамбазки за „Лентата.ком

 

Публикувам карикатурата на самозвания „халиф“ Ал-Багдади, вероятна причина и символ на клането в Париж от съчувствие и от гняв. Забележете – карикатурата е на масов убиец и военнопрестъпник - човек, извършващ престъпления срещу човечеството, а не на мюсюлмански светец.

 

Съотношение на общия брой нападения над спешни екипи и тези, извършени от цигани.

 

БХК твърди, че идеята лекарите да не бъдат изпращани без полиция в гетото, за да не бъдат пребивани, трябвало да бъде погребана с Хитлер. Тоест, защитата на здравето, живота и достойнствата на лекарите, при изпълнение на служебния им дълг от неинтегрираните питомци и клиенти на БХК е хитлеризъм, расизъм, ксенофобия и фашизъм.

Текст на заместник-председателя на ВМРО и европейски представител Ангел Джамбазки за „Лентата.ком“ 

 

Дръж знамето високо. Ислямска или българска е държавата в циганската махала в Пазарджик?

 

След като почти всички се изказаха по темата бокс, дори тези, които не са и чували какви са правилата на тази игра

2014-11-11 17:52 | коментара

25 години след падането на Берлинската стена видео-хрониките, снимките и спомените от 09.10.1989 още предизвикват анализи, мисли и коментари. И ще предизвикват, разбира се, поне докато времето и историята не дадат трезва и обективна оценка на събитията, които безспорно промениха света и живота ни в частност преди 25 години.

2014-10-20 10:10 | коментара

Преди всичко – благодаря. На всички онези съмишленици и съратници, които неуморно и непоколебимо работиха за този резултат още от 2013 година до сега. Защото за нас изборите започнаха през 2013 г. и завършиха на 5-ти октомври, с обявяването на официалните изборни резултати.