Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2015-03-17 09:02 | коментара

ДПС не е и не може да бъде гарант за никакъв етнически мир,  ДПС е само и единствено заплаха за него, пише в специален коментар за „Лентата.ком“  заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки

 

Още след 89-та пропагандата започна да налага масово спекулацията, наречена „ДПС като основен и незаобиколим фактор за т.нар. „етнически мир“ и „български етнически модел“. Тази мантра беше използвана многократно само и само, за да оправдае вечното присъствие на една крадлива шайка в държавната власт и най-вече в разпределението на държавния, общинските бюджети и на европейските пари, които идваха по всякакви програми.

2015-03-11 15:20 | коментара

Пандемия от битова, етническа, циганска престъпност.

Въпросът за връщане на смъртното наказание наистина е открит.

Ситуацията в и около хиляди български населени места удивително напомня на събитията по българските земи, по времето на турското робство, около 1790-1810 година. Един показателен цитат:

2015-03-10 23:32 | коментара

Коментар на Ангел Джамбазки за „Лентата.ком

 

Не, че е новина. Вече всеки дъжд, всеки сняг, всеки вятър предизвикват „бедствие”. Стотици населени места без ток, хиляди хора без връзка, без отопление, без храна, без лекарства. Изпопадали стълбове, изпокъсани далекопроводи и трактори, които го играят „снегорини”, закъсали в задръстванията. Отделно двама-трима тираджии-идиоти с неподходящи гуми да се завъртят на Гълъбец или Люлин и репортажът в новините от мястото на бедствието е готов.

Днес се навършват тридесет години от най-зловещия атентат, извършен от протурските терористи, организирани и финансирани от Турция. На 9 март 1985 г. е взривен вагон за майки с деца на влак номер 326 от Бургас за София.

Турските терористи убиват седем души, две от жертвите са глухонеми деца на 12 и 13 години - Георги и Стефан. Умират Яворка Петрова на 38 години и Емил Николов на 40, Райна Бозукова на 64, Стилиян Иванов на 60 и Николай Генков на 63 г. Тежко ранените са девет, а стресът от преживяното скъсява живота на потърпевши и очевидци.

2015-03-08 11:43 | коментара

Какво заслужава „гражданинът“, който напада и убива с брадва, в гръб, само, 

мъничко, чупливо момиче? „Гражданин“ с богата криминална история, множество 

присъди и тежки криминални прояви, между които и предишно нападение над младо 

момиче. „Гражданин“, който убива с брадва, докато чака влака.

2015-03-03 11:20 | коментара

На 3 март празнуваме националниЯТ си празник. Денят на Освобождението на България от турско робство.

 

Сред столетия на мрак, турско робство, национална асимилация, на 3-ти март, с подписването на Санстефанския прелиминарен мирен договор, е възстановена българската държавност. Първоначално под формата на трибутарно княжество, а след това като Царство България. Сан Стефано беше и си остава наш национален блян, национален идеал.

Специален коментар на Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО и евродепутат, за „Лентата.ком“

 

Нов погром над спешни медици в София. Отново извършен от цигани.

 

Новините са горе-долу следните:

 

Роднини на едномесечно бебе нападнали и пребили шофьора на линейката, докато лекарката и сестрата преглеждали бебето, съобщи БНР.

2015-02-27 10:14 | коментара

В уж отворено общество...

 

Автор Ангел Джамбазки, източник „Лентата.ком

 

Умилителен е хленчът на символите и фронтмените на либералния фашизъм, на представителите на „Отвореното общество“, на хелзинкските и прочее комитетчици, на смели блогъри, либерални протестъри, саксиени либерали и грантови правозащитници.

2015-02-23 18:33 | коментара

Поредно брутално расистко мотивирано нападение, извършено от български граждани от цигански произход.

 

Цигани с железни пръти нападнаха ученици и пребиха едно момче в бургаска гимназия, съобщи Флагман. Същото издание публикува и интервю с майката на едно от пребитите момчета. Търсим връзка с нея, за да и окажем цялата необходима и подкрепа.