Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


Епизод пореден на циганския геноцид.

В специален коментар за „а-specto.bg“  евродепутатът Ангел Джамбазки

2016-05-03 18:46 | коментара

Днес е последният, заключителен ден от традиционния Великденски фестивал на българите в Босилеград. Да, в Босилеград, Западните български покрайнини, все още незаконно окупирани от Република Сърбия.

2016-04-27 23:17 | коментара

Забраната на носенето на т.нар. „бурки“ в Пазарджик и в цяла България е кауза на ВМРО.

 

Имаше една приказка за малката стъпка и голямата крачка, мисля по повод кацането на човек на Луната. Нещо такова се случи днес в Пазарджик. Говоря за гласуваното от пазарджишкия общински съвет днес предложение на ВМРО, за забрана на носенето на т.нар. „бурки“ в Пазарджик.

2016-04-26 19:40 | коментара

От няколко дни в социалните мрежи се вирхи чутовна истерия около поправките в Изборния кодекс. Както обикновено, прочее, истериите трайно се преместиха в социалните мрежи, водени от титанично-трагични фейсбук-революционери. Като правило не чули и не разбрали, но със задължителната претенция за обща и цялостна ФБ-компетентност и "екскузивното" право на мнение от последна и неоспорваема инстанция.

2016-04-21 19:28 | коментара

Де ги ди розови фашаги, де ги ди гнили либерали, де ги ди болшевики, де ги ди лицемери, де.

 

 

Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън”
идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални,
интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните
мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни
цитати от разни примати.
2016-04-13 19:37 | коментара

ДОСТ-а турски провокации

Цялата тумба либералстващи турско-сини журналисти, политици, шамани, анализатори, които си късаха всичко най-мило, за да протестират срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС, днес се опитват да интронират този, който го предложи за такъв, а именно Лютви Местан, за пръв борец срещу олигархията, защото бил приветствал свалянето на руския самолет.