Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Блог


2016-04-13 19:37 | коментара

ДОСТ-а турски провокации

Цялата тумба либералстващи турско-сини журналисти, политици, шамани, анализатори, които си късаха всичко най-мило, за да протестират срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС, днес се опитват да интронират този, който го предложи за такъв, а именно Лютви Местан, за пръв борец срещу олигархията, защото бил приветствал свалянето на руския самолет.

2016-03-23 22:44 | коментара

В специален коментар за „а-specto.bg“  евродепутатът Ангел Джамбазки

 

Минути след очаквания и закономерен ислямистки рейд в Брюксел, който помете основното летище в квартал Завентем и ключова метростанция на метри от сградите на ЕП, ЕК и останалите институции, като отнесе десетки човешки животи и осакати стотици други, очаквано избухна и лицемерното либерално хленчене.

В една зверилница толерантност значи смърт. Това е цитат на великия Хайтов. Гледайте Брюксел, мислете за Пазарджик...

Преговорите“ между ЕС и Турция продължават и в момента на метри оттук.

2016-03-15 19:10 | коментара

Шефе ни съ ядосвайти.

 

Това е обръщението на турско говоряща циганка от Вълчи дол към тяхната класна ръководителка по време на занимания по приложен кючек в класната стая. Училището знаково и символно се казва „Васил Левски".

В добавка с двуличие, лицемерие, двойни стандарти, угодничество, ибрикчийство.

2016-01-28 19:13 | коментара

На проведената в неделя национална конференция на мюсюлманското вероизповедание в България, делегатите „единодушно“ избраха единствения кандидат за поста главен мюфтия, а именно Мустафа Алиш Хаджи.

 

Човек може да си каже - дотук нищо необичайно. Стига да не бяха налице следните няколко твърде обезпокоителни факти.

Мале ле.

 

Това вкратце е описание на образователната „реформа“.

 

Това е моментната снимка на идеите и на резултата от тях, след 20 години „реформа“ в образованието. Реформа хаотична, необяснима, необяснена, идиотска, нелепа. Реформа, организирана и провеждана под разфокусирания и травматичен поглед на необясними министри, с поведение и речникови характеристики на „специални“ деца, основно от истерични лелки, характерни с бесен евроатлантически, политкоректен патос.