Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Незаконните цигански катуни трябва да бъдат разрушени, а не „узаконени“


2013-06-12 00:00:00 | коментара

Незаконни права за циганите, дискриминация над българите. С любезното съдействие на БСП, ДПС и кворумообразуващата Атака.

Узаконяването на циганските катуни е напълно неприемливо. И срамно и дискриминационно.

Намирам идеята на сформираното с подкрепата на БСП, ДПС и „Атака“ правителство да „узакони“ незаконните цигански катуни, коптори, кашони и прочее за скандална, незаконна, дискриминационна и крайно неприемлива. Обидна за изрядните и съвестни български граждани. Обидна за държавата и държавността.


Дискриминационна към тези български граждани, чиито постройки са били премахнати като „незаконни“ или собствениците им са били глобени за изграждането им. Затова каня всички, чиито имоти са били премахнати по силата на сега действащия ЗУТ да се свържат с нас, за да им окажем юридическа помощ за завеждане на дело срещу държавата за дискриминация. Дискриминационна е, защото дава привилегии на циганите на основата на техния произход.

Незаконосъобразна е, защото оправдава и узаконява противозаконно и противоправно поведение на ползвателите и обитателите на катуните. Дава им опора, дава им увереност, че и други техни незаконни дейности и действия ще бъдат „узаконявани“. В ущърб на правата и законните интереси на останалите български граждани.

Българската държава се циганизира и разпада. Чудовищната битова, предимно циганска престъпност, буквално разяжда обществото. В държавата трябва да се въведе ред, а не циганите да бъдат окуражавани да нарушават законите.

Узаконяването на катуните е в изгода единствено и само на циганите и на тези, които купуват гласовете им. Узаконяването на циганските катуни е престъпление срещу държавата и държавността, срещу българските граждани. Това е поредно предателство на българските национални интереси, след допускането на ДПС обратно в управлението на страната.

Ако това престъпление бъде извършено, пряка вина и отговорност ще носят трите партии, които си осигуриха кворума и си избраха това правителство. Без уговорки, без оправдания, без обяснения. Подозирам, че ще гледаме известен атака-цирк по темата в залата. Който, разбира се е без значение, защото това предложение го има, защото има правителство, а правителство има, защото кворумът беше осигурен от Волен Сидеров. Точка.

Пак ще повторя – незаконните цигански катуни, трябва да бъдат разрушени. Въпреки намеренията, желанията и водевилите, играни от БСП, ДПС и Атака.