Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Колкото повече се разраства гетото, толкова повече се разрушава държавността


2019-01-19 19:17 | коментара

В българското общество отново за пореден път се говори това дали има или няма Цигански въпрос и това как той трябва да бъде решен. Да, Цигански въпрос в България има отдавна. Има огромна група несоциализирани български граждани, които живеят до нас, паралелно с нас живеят в гетото. Тези български граждани формират манталитета на гетото. Тези български граждани се десоциализират, отделят и не формират у себе си трудови навици. Не възпитават децата си в това, че те трябва да се образоват и да търсят почтена и нормална работа. Тези наши граждани паразитизират  върху социалната ни система. Тези наши граждани злоупотребяват със социалните помощи и по този начин българската държава харчи безсмислено и неразумно пари да създава една несоциализирана безотговорна раждаемост.

 

Да, гетата трябва да бъдат премахвани.  Многократно виждаме наши съграждани, които казват 
„Защо сега премахвате гетата?“. Да, гетата трябва да бъдат премахнати и то незабавно.  Без значение дали е лято, есен, зима или пролет, защото вече 30 години се използват тези аргументи, за да не бъде премахнато гетото.  А гетото не се премахва, защото от него имат интерес определени  корумпирани политически сили, като ДПС. Те закрилят гетото, те подкрепят гетото, защото купуват циганските гласове.

 

Партии или коалиции като „Демократична България“ също защитават гетото. Може би защото имаше представители на миналите избори в Хасково, Монтана, които печелеха с гласовете на гетата.

 

Но всъщност ние трябва да знаем, че колкото повече се разраства гетото, толкова повече се разрушава държавността.  И затова трябва да бъде премахнато гетото. Социалните помощи за несоциализираните граждани трябва да бъдат премахнати. Образованието трябва да бъде наложено, ако трябва и със сила. Родителите на деца, които създават деца в риск, трябва да носят наказателна отговорност. Педофилите трябва да бъдат наказвани.  Не може 13-годишно дете да ражда второ дете и това да е традиция. Не е традиция, това е педофилия. Това е педофилия, която по смисъла на НПК трябва да бъде преследвана и наказвана.

 

Виждаме в момента протести срещу нашите ясни позиции за премахването  на гетата. Кой води тези протести? Водят ги криминално проявени, осъждани лица, хора, които са свързани с ДПС. Например – бат Сали. Народен представител от ДПС, осъждан на две инстанции. Например Ачо Циганина, който се снима под турско знаме и осъждан също така за своите престъпни деяния. Ето тези хора протестират срещу нас – осъждани лица, криминално проявени типове, които са свързани с ДПС и техните коалиционни партньори от „Демократична България“. Това са лицата, които не искат гетото да бъде разрушено. Това са лицата, които не искат циганската етническа битова престъпност да бъде смазана и унищожена, защото тази циганска престъпност напуска вече битовите граници и става антидържавна.

 

Преди години циганите нападаха само беззащитни възрастни хора, мъчиха ги, грабеха ги, тормозиха ги и т.н. Но вече нападат българските полицаи, българските военни. Вече нападат държавността. Нападат униформата, пагона. Това е дръзко, едро хулиганство, което трябва да спре. Трябва да бъде наказано. Гетото трябва да бъде разрушено. Битовата етническа престъпност трябва да бъде смазана. Законите трябва да важат за всички. Това е единственият изход и ние това ще преследваме.