Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Българското участие в манипулациите около позицията ни за Северна Македония


2021-05-28 15:20 | коментара

Абсурдни теории на хора, които твърдят, че мнението им е меродавно получават трибуна за изява

 

Когато четете статии като тази, винаги ще откриете тезите, които отличават някои майкопродавци и родоотстъпници от истинските принципни и националноотговорни позиции по темата за Северна Македония. Ето го и познатия ни Дечев, в целия си блясък, отново тръгнал да брани югоносталгизма и да оправдава заплатата си от чужди организации.

 

Според него възможен български ход е по-категорично признаване на днешния македонски език и идентичност. Със заявката на дълбокомислен анализатор, той отново пробутва поредните си лъжливи теории. От тях изскачат твърденията, че исканията на София са абсурдни, че съществували различни средновековни реалности, че между България и РСМ трябва да има дебат минимум две години и забележете, че в една изначално създадена комисия от професионални историци трябва да бъдат включвани представители на социалните и хуманитарните науки.

 

Невероятен Дечев! Със сигурност ще бъде щедро награден от своите господари за всички глупотевини по темата със Северна Македония, които има наглостта да избълва и може да получи “достойно” място в алеята на коминтерновската славата, където се състезават българските национални предатели. Но те, предателите, уважаеми, винаги са сурово наказвани в бъдещето, защото историята е безпощадна към тях.

 

Ангел Джамбазки