Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

ЛГБТИ идеолози внушват чрез филм, че педофилията е нормална


2021-06-02 15:34 | коментара

Скандалната лента вменява, че родителите са лошите, защото са против перверзията

 

Явно живеем в някакъв перверзен прозорец на Овертон, защото открай време говоря, че джендър лудостта и розовият фашизъм ще доведат до изваждането на педофилията като нещо „нормално“ и то вече е факт.

 

Доказателството се шири из ЛГБТИГМЧР общността в България и региона. Скандален и гнусен северномакедонски късометражен филм е маскиран с розовите прилагателни "сладко-горчив". Нищо сладко няма в "приятелството" между 9-годишно дете и гей. Има само извращение, неморалност, болест и промиване на мозъци.

 

А клетите ретроградни родители на това неформирано и неосъзнато като личност 9-годишно дете, са лошите заради предразсъдъците си към иначе толкова естествената връзка. Извадихте ли си кърпичките да поревете от мъка за тази непозволена от закостенялото общество любов? Или имате съвсем естествената реакция към рефлекторното изпразване на съдържанието на стомаха. Защото това трябва да предизвика тази изродщина във всеки здравомислещ човек.

 

Стига с тази либерална лудост! Недопустимо и неприемливо е децата да бъдат намесвани с сексуалните отклонения на група розови болни същества. Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти са противозаконни и трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона, а не да се романизират в скверни филмчета. Ще Ви кажа само едно: Долу ръцете от децата!

 

Ангел Джамбазки