Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Гротескен пример за прокламиране на разпад на ценности, обособени векове назад в българското общество


2021-06-09 12:55 | коментара

Вменява ни се как е правилно на невръстно дете да се четат книжки, в които еднополовите бракове са представени като нещо нормално

 

Лявата пандемия под прожекторите, уважаеми. Една гнусна, обидна и по същество пълна с лъжи статия, която е жалък опит да ни убеди за надвисналата опасност над правата на ЛГБТИ общността у нас. Ето ги „клетите“ и „угнетените“. Ето го успешният продукт на сбърканата, извратена мултикултурна политическа коректност. И, да, това е гротескния пример за прокламиране на упадък и разпад на принципи и ценности, обособени векове назад в българското общество. Колко жалък и позорно печален трябва да си, за да тръгнеш да обясняваш, че християнското семейство не съществува. Колко нелеп трябва да бъдеш, за да хихикаш доволно и да потриваш потни ръчички над клавиатурката си, пишейки подобен пасквил. Висша форма на истеризъм.

 

И тук четем едно обаждащо се безполово гласче, образец за смешен плач. Тук християнското семейство е превърнато в изпразнено от съдържание клише, което не съществува в днешно време. Вменява ни се как е правилно на едно малко невръстно дете да се четат книжки, в които еднополовите бракове са представени като нещо нормално. Всяко обратно мнение, разбирате ли, е „ретроградно“, то е старо и закостеняло. И най-гнусното - тази безподобна тирада ни вменява, че ние трябва да бъдем виновни за това, че се опълчваме срещу чудовищния опит за подмяна на собствените ни ценности. Виновни затова, че ни облъчват агресивно отвсякъде по темата и ни обвиняват в дискриминация, дори само да примигнем с очи. Виновните срещу онеправданите. Да се разчувства човек и да се засрами!

 

Разбирате ли, всеки, който се опълчва срещу налагането на тази идеология, автоматично минава в графата “агресивен хомофоб”. И това се случва с лека ръка. Това е див либерален фашизъм!

 

Изконните християнски ценности, мили ми страдащи розови душици, означават, че семейството е съставено от баща - мъж, майка - жена и техните деца. Става ли Ви по-ясно сега? Или имате нужда да повторите целия цикъл от началното до средното образование?

 

Ангел Джамбазки