Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Колко сегрегирана може да е ЛГБТИ общността с щедрото соросоидно финансиране?


2021-06-12 18:07 | коментара

Противоречието да си онеправдан и отхвърлен, но агресивен и стабилно финансиран

 

Първо парад. След това филмов фестивал. После специална изложба. Списъкът с пъстроцветни събития е дълъг, а зад всичко това стоят сериозни средства. Целта - уж консолидиране на всички екзотични сексуални псевдоразновидности у нас и изграждането на техен безпристрастен портрет. Но плаща ли се толкова за такива обидно меки за розовата пропаганда цели и изискват ли те такъв мащабен проект? Ако тази група "онеправдани" се бори с предразсъдъците, ако е сегрегирана навсякъде, защо тази битка се финансира така напоително и защо е толкова агресивна?! 

 

Статията е клакьорска и изцяло в духа на този проект. С тази цел тя прави фалшиви внушения, като например, че филмът в подкрепа на тази идея цели да направи безпристрастен портрет на транс общността у нас. Когато става дума за защитниците на всяко от пипалата на ЛГБТИ - любителите на еднополови ласки, безполовите, третополовите и т.н., безпристрастността е гарантирано погребана. Материалът, финансиран щедро от мулти-култи агентите на Сорос, достига обаче позорен връх в извращението на джендър пропагандата с твърдението, че транссексуалната общност красяла обществото ни.  

 

В семейството, училището и живота, в течение на дълги години, всеки си формира мироглед. Да ти вменяват, че този мироглед е отживелица и че трябва да станеш розов либерал, за да не бъдеш заклеймен като хомофоб е агресивна розова дискриминация.

 

Ангел Джамбазки