Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Радикални либерали превръщат ЕС в инструмент за културна и религиозна подмяна


2021-06-23 12:53 | коментара

Само патриотичните формации могат да защитят суверенния национален интерес

 

В дебата за бъдещето на Европа, който наскоро започна, не трябва да липсва гласът на партиите, защитаващи суверенитета на нациите и традиционните европейските народи. От самото начало на Конференцията за бъдещето на Европа се забелязва тенденцията уж случайно избрани граждани да призовават за по-широка намеса на ЕС в редица сфери. Това, което става ясно обаче, е, че Европейската комисия внимателно е подбрала тези граждански панели така, че да защитава своите интерес и позиция.

 

ЕС се превръща все повече в инструмент на радикални либерали, които искат да извършат културна и религиозна подмяна и в крайна сметка да доведат до антинационално изграждане на нова Европа. Целта е да бъде създадена европейска супердържава, която да разруши европейските традиции и да трансформира основни морални принципи. Инакомислието няма да бъде толерирано.

 

Ето защо е от особено значение дебатът за бъдещето на Европа да е основна тема във всяко едно европейско общество. Конференцията ще реши бъдещето на ЕС и само патриотичните десни формации могат да защитят суверенния национален интерес.

 

Ангел Джамбазки