Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Розовите трубадури на грантовата “истина" с нов опит за пропаганда срещу България


2021-06-24 11:32 | коментара

 

 

 

Пореден пример за мотивирано соросоидно чуждопоклоничество по темата с Македония

 

Колко избирателно една българска медия селектира да препечатва заглавия и мнения от чужди източници. Пример за отвратително, продажно, но разбира се, грантово-мотивирано соросоидно чуждопоклоничество. Цитират се мнения на дипломати, на Заев, на Еди Рама и разбира се, на любимите им македонски медии. Един “светъл” пример за висок стил журналистическо перо. Че нали точно с подобни заглавия и тези достойно биха се вписали в медийната среда на македонските си колеги, където всяка втора статия е антибългарска, достойна за принципите на Гьобелс.

 

Обаче дори и на обикновения читател ще замирише този дълбокомислен, прекопиран оттук оттам анализ. Някак едностранно звучи, уважаеми. Питам: Къде тук бяха потърсени за коментар част от тези дипломати, които така угодно цитирате, къде се внесе някаква яснота за принципите на българската позиция и бе цитиран български представител? Така, както някога в едни други времена изискваха стандартите за журналистика?

 

За розовите пропагандни трубадури на грантовата “истина" от този типаж, е ясно, че са автори на фалшиви новини и пропагандатори на чужди и външни интереси. Те това работят. Правят и умело разпространяват пропаганда. В компанията на професорите-комунисти от сутрин до вечер громят българското, за да се харесат на своите господари. Те са служители. Изпълняват и ще изпълняват партийната повеля. Защото иначе няма грантове. По тази причина са готови да прескочат всички граници без никакъв свян.

 

Обаче няма да мине номерът. Историята винаги е била безпощадна към предателите, а истинското лице рано или късно лъсва пред народа. Защото България не е за продан, нито на запад, нито на изток, нито накъдето повее вятъра, уважаеми! А този Ваш модел е обречен на разпад.

 

Ангел Джамбазки