Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Единствено патриотичните организации са гласът на разума срещу безконтролната нелегална имиграция в Европа!


2021-06-24 16:34 | коментара

 

 

 

 

 

Лицемерите от управляващото мнозинство в Европа вече започнаха да подменят термини, като замениха нелегална имиграция с „нерегулирана миграция“

 

Конференцията за бъдещето на Европа ще реши какъв е пътят на Европа оттук нататък. Една от основните теми ще бъде общата политика на Съюза спрямо миграцията. Десните и патриотични правителства в Европа направиха всичко възможно да спрат нашествието от нелегални имигранти по време на кризата. Ние знаем кой покани всички от целия свят в Европа. Дали от някаква криворазбрана толерантност, дали от гузна съвест, Ангела Меркел, канцлера на Германия, покани в нашия дом всеки от всякъде, без да се вслуша в гласа на националните държави.

 

Ние, патриотичните формации из цяла Европа, първи реагирахме, първи алармирахме за това каква заплаха представлява напливът от нелегални имигранти за нашите системи за сигурност, за нашите народи и традиции. Ние се преборихме за ограда по границата с Турция и настоявахме ЕС да не се поддава на изнудване от страна на Ердоган. По време на Конференцията, ще чуем много призиви от страна на левите и либералите, за подпомагане на миграцията, за законни маршрути, за преразглеждане на Дъблинския регламент и прочее. Лицемерите от управляващото мнозинство в Европа вече започнаха да подменят дори термините, като замениха нелегална имиграция с „нерегулирана миграция“. Няма нерегулирана миграция, има нелегална, защото тълпи от хора съзнателно нарушават закона, преминавайки държавни граници извън КПП-та и без наличие на документи.

 

Само нашето присъствие и нашият глас са глас на разума! Глас срещу безконтролната нелегална имиграция, глас за запазването на Европа. България е нашата крепост, Европа е крепостта на европейските народи и ние сме решени да я запазим такава, каквато я познаваме!

 

Ангел Джамбазки