Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Вълната на розовата либерална загриженост и съпричастност в Европа спрямо мигрантите отново се надига


2021-08-29 16:12 | коментара

Докато стигнат заветната Германия, която ги чака с отворени обятия, всички тези хора ще трябва да преминат и през България, а това ще доведе до заплаха за националната сигурност

 

Започна се. Вълната на розовата либерална загриженост и съпричастност в Европа отново се надига. Местни общини в Германия започват да се самоорганизират, за да приемат с отворени обятия мигранти от Афганистан. Някой дали наистина осъзнава колко самоубийствено и нелепо звучи това? Защото докато стигнат заветната Германия, която ги чака с отворени обятия, всички тези хора ще трябва да преминат през много други държави, включително и България, а това ще доведе след себе си огромен натиск, заплаха за националната сигурност и безконтролен хаос. Очевидно тежкият провал на Меркел по отношение на мигрантската политика не им е бил достатъчен на тези хора, та сега на драго сърце отново искат да продължат по същия път. А този път към днешна дата би превърнал стария континент в един голям разграден двор.

 

Трябва да бъде пределно ясно, че подобни безумни покани към всички прииждащи мигранти трябва веднага да спрат, защото това поставя Европа на колене. Тази либерална диващина противоречи на здравия разум, противоречи на интересите на държавите в Европа и на целия ЕС. Защото през годините всички ние достатъчно се нагледахме на клетите опити за интеграция на всякакви маргинали, определяни като бежанци. И платихме прескъпо за тази т.нар. интеграция. Нямаме нужда от излишна политическа коректност, нямаме нужда от фалшиво лицемерие и нови проблеми в сърцето на стария континент.

 

Ангел Джамбазки