Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев отново в своя розов идеалистичен свят с очаквания за промяна на българската позиция


2021-09-04 10:12 | коментара

Ето го премиера на Северна Македония Заев отново в своя розов идеалистичен свят, в който бълва нелепица след нелепица. Този път фантастичните му очаквания и надежди са свързани с формирането на правителство в България, което според него явно би променило нещо в нашата позиция.

 

Драги Заев, надежда всяка тука оставете! Нито формирането на правителство в България, нито което и да е друго събитие може да бъде причина за забавянето на преговорите за членство на Северна Македония в ЕС. Причината е една и тя е ясна на всички. И най-вече на властта в Северна Македония. Тази причина е дългогодишната коминтерновска политика на Скопие, подчинена само и единствено на омразата срещу страната ни. Тази причина се корени в позорните лъжи в учебниците по история, в системното нарушаване на правата на хора с българско самосъзнание и във всички антидемократични методи, практикувани в западната ни съседка.

 

Промяна в позицията на България може да има единствено и само когато всички тези болшевишки прийоми на РСМ изчезнат и останат в историята завинаги. Дотогава еврочленството остава в розовите мечти на един министър-председател.

 

Ангел Джамбазки