Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Левите болшевики в ЕП пак притискат националните държави да признаят гей браковете


2021-09-14 16:34 | коментара

Това е културно насилие и погазване на традиционни ценности, което няма да позволим!

 

Втрещяващо неуместно и безпардонно нагло, на фона на настъпващите кризи пред европейските граждани, Европейският парламент отново посвети сесията си на ЛГБТИТНТ пропаганда.

 

Вместо да решава належащи проблеми като здравната криза, предстоящата неконтролирана нова вълна на нелегална миграция и нарастващата инфлация, джендър идеологията не спира да пробутва идеите си на всички нива на европейската политика.

 

Според скандална резолюция, приета преди часове, страните в ЕС под строй трябва да осигурят на хомосексуалните съпрузи това, което от десетилетия не могат да дадат на останалите си граждани - равнопоставеност. С магическа пръчка държавите трябва да премахнат всички пречки пред тези хора и не само да ги признаят, но и да ги третират еднакво като традиционните семейни двойки.

 

Но има нещо, което убягва на розовите пазители, и то е, че това все още в компетентността на националните държави и никой няма право да ни налага своите извратени правила.

 

За България и за много от останалите държави, част от ЕС, това е културно насилие. Това е отричане на същността на европейската цивилизация и погазване на традиционните християнски ценности, които са съхранили нашия континент.

 

Ще Ви кажа кое е дискриминация. Дискриминация срещу здравия разум е да си мислиш, че мъж с мъжки полови белези е жена. Дискриминация е да атакуваш традиционното семейство и да даваш деца за осиновяване на еднополови двойки.

 

Не е изненада, че с колегата ми Андрей Слабаков гласувахме срещу този брутален вердикт, който руши безцеремонно християнското семейство и погазва културните ни традиции. Позицията ни е ясна, винаги ще заставаме твърдо срещу опитите за налагането на джендър идеологията както в България, така и в Европа.

 

Ангел Джамбазки