Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Заев няма право да пипа нашата история, за да промени в замяна македонските учебници!


2021-09-23 11:03 | коментара
Премиерът на РСМ не вижда проблем във фалшификациите и кражбите на история
 
Браво, Зоране, отлично, Заев! Ставаш все по-политически ловък в изказванията си относно България. Но някак ми звучи като пазарлък на дребно, по титовски.
 
Нямало да променяш учебниците по история, само „българският фашистки окупатор“ ще се раздели с етническия си оттенък. Гениално, Заев, с това се решават всички проблеми на образователната Ви система! Фалшификациите Ви, кражбите на история нека си останат. Вместо, че са фашистки окупатори, децата Ви ще учат за българите, че са монголо-татари. Справедливо е, спор няма.
 
И понеже с изчезването на думичката „български“ решихме всички проблеми, ред е да поискаш нещо в замяна. Сега България ще трябва да си промени сериозно учебниците, защото, видиш ли, си забелязал "определени слабости" в тях. А ние знаем, че историческата истина е най-голямата "слабост" за теб и твоята клика.
 
Трябва да бъде пределно ясно, че ние нашата история няма да я променим, за да му е удобно на един политически хитрец. Нашата история не се променя и не се продава, защото пази нашата национална чест.
 
Ангел Джамбазки