Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Фактът, че вицепремиерът по европейските въпроси на РСМ не е чел Договора за добросъседство е низост


2021-09-25 11:50 | коментара
След безбройните европейски обиколки и червените линии е абсурдно Димитров да ни говори за изнудване
 
Документ, който се чете за 5 минути - това е Договорът за добросъседство между България и Северна Македония. Един плачевен договор, който, уви, не само не се прилага, не само не се уважава, но и не се чете от най-високопоставени политици в РСМ!
 
Фактът, че вицепремиерът по европейските въпроси не го е чел е низост! Фактът, че го изопачава е безпрецедентна наглост! А политическа наглост от Скопие за последните месеци видяхме в изобилие. Тъжно е, Димитров, и крайно недостойно да говориш измислици, да вменяваш за пореден път вина у България, когато прекрасно знаеш, че този договор за Вас е само инструмент за фабрикуване на обвинения срещу София и хартийка, която да размахвате лицемерно пред ЕС.
 
След безбройните европейски обиколки с цел търсене на сътрудници срещу България, след платените публикации на пишман институти, след червените линии и поредните абсурдни условия от Ваша страна най-накрая да се започнат преговори, Вие ще ни говорите за атмосфера на изнудване! Ако имате, драги, останало някакво политическо достойнство - Вие, Заев, Мицкоски и прочее българомразци и югоносталгици, ще наведете глава и ще замълчите.
 
Ангел Джамбазки