Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

В Скопие са майстори в това да обвиняват страната ни, но не и да потърсят отговорите при себе си


2021-12-13 17:09 | коментара

Наследство от болшевишкия режим, от който така и не могат да се отърват

 

В Скопие са майстори в това да обвиняват, да хвърлят вина върху всички, особено върху страната ни, но не и да потърсят отговорите при себе си. Наследство от болшевишкия режим, от който така и не могат да се отърват десетилетия наред.

 

Защо България трябва да носи отговорност за ченгеджийските титови номера и безпардонното нарушаване на човешки права от властта в Скопие? А Северна Македония всеки път удобно влиза в ролята на жертва пред Европа. Ще Ви отговоря - защото този подход е лесен и удобен. Само че за толкова време Северна Македония така и не разбра, че той е неработещ и не им носи напредък.

 

Според външния министър на Северна Македония Буяр Османи съществувал вариант разговорите с ЕС да започнат на 31 декември и това можело да се случи при промяна на българската позиция. Явно повярвали по детски в измислената им реалност и в новогодишните чудеса, но този сценарий може да се развие само в главата на господин Османи и цялата политическа клика в Скопие. В реалността промяна на българската позиция няма и няма как да има, докато РСМ не гарантира спазването на човешките права и не спре с промиването на мозъци и фалшифицирането на историята.

 

Ангел Джамбазки