Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Политиката на Урсула фон дер Лайен е олицетворение на тотален управленски провал


2022-04-07 12:22 | коментара

ЕС продължава да демонстрира, че се интересува от всичко друго, но не и от защитата на собствените си интереси

 

В София пристигна председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Чудесно, клетият пренаписван българският план за възстановяване вероятно най-накрая ще бъде овеществен. Междувременно обаче в Европейския парламент самата фон дер Лайен представи отчет за двете години, в които е председател на Комисията. Разбира се, като приоритет отново беше представена пагубната „Зелена сделка“, която унищожава цели държави, унищожава нашето родно производство, енергетиката и води до огромна зависимост от руския газ.

 

Цялата политиката на фон дер Лайен и на „зелените“ в Парламента представлява една пропаганда, която цели унищожаване на въглищните и атомните централи. И тази пропаганда работи в полза на износителя на руски газ. Същата политика финансираше държавните планове на руския президент, което спомогна за започването и на войната в Украйна. Всички в Европейския съюз, които говорят и прокламират „Зелената сделка“, пряко финансират Путин. И това трябва да се знае, защото то се случва през нашите пари.

 

От друга страна, нелепата и безумна политика на ЕС доведе и до повишаване цените на електроенергията. Отново благодарение на същите тези хора. Това произведе енергийна бедност за обикновения човек, нанесе тежък удар върху фирмите и производствата, които днес са принудени да затварят, защото не могат да си позволят да работят при тези цени на тока. Две години Европейската комисия работи за интересите на Руската федерация и срещу интересите на своите собствени държави, на своите собствени народи и на хората, които живеят на тази територия. И трябва да е ясно, че Европейският съюз води война срещу националните държави.

 

Апропо, в Европейския парламент няма доклад на Комисията, в който да не са вкарани ЛГБТИ и джендър пропагандата. И после тези хора се чудят, защо се случва всичко това. Отговорът е много прост - защото в Европа има агенти, които работят за чужди интереси. И го правят уверено, с комсомолски, комунистически, болшевишки плам в очите. Само напомням какъв беше първият дебат по време на пандемията, когато всички очакваха навременни реакции от Комисията. Той беше за тревожното състояние на горите по поречието на река Амазонка. Това, уважаеми, казва всичко за тази Комисия и за начина, по който се работи.

 

Ангел Джамбазки