Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Не всички са „педераси”, Зафиров, не всички


2011-06-17 00:00:00 | коментара

Източник: „Новинар”

В отговор на тази жалка про-гей-прайд ода…

Всъщност, зависи от кръга, в който се движиш, Зафиров.

Определено. Непознатият за мен Зафиров твърди, че всички са „педераси”. Интересно наблюдение, интересен извод. Може би така мотивира необходимостта от повсеместни и ежедневни „гей прайдове”. Следвайки логиката и мотивите на Зафиров, вероятно догодина ще има искане „гей прайдът” да бъде обявен за национален празник. Защото според Зафиров да си гей и да го демонстрираш и парадираш било европейско и либерално. Мерило за европеидност и либерализъм. Другото не било.

Защо да не стане и задължителен. И който не отиде на него и не „прайдува”, да бъде публично заклеймен, охулен, порицан и немедленно осъден. Като нетолерантен, по-скоро нетолерастен (цитирам Калин Руменов), неевропейски, гаден националист и хомофоб. Защото, според Зафиров, очевидно, който не подкрепя гей идеята общината да стане съорганизатор и да финансира гей прайда, е такъв.

Така излиза от писанията в защита на шествието на „педерасите”(цитирам Зафиров), които ни заливат в последните седмица-две. Напълно измислен проблем, напълно излишни разговори, нелепо и показно разхищаване на обществен и финансов ресурс.

Според организаторите на „прайда”, гей хората (така държат да бъдат наричани, на това му казват „политическа коректност”, друга ярка проява на либерастия) имали нужда от него, защото им били нарушени правата.

Каква ирония – “pride” – от англ. – 1. гордост, горделивост, надменност, високомерие; 2. стадо, обикновено от лъвове.

Като начало – струва ми се нелепо и доста натегнато човек чак да се гордее със сексуалната си ориентация. Не виждам и причина тази ориентация да се демонстрира, парадира и прочее. Пак ще кажа, по право напиша, не виждам проблем и не ме интересува какво правят хората под завивките си. Стига, разбира се, да не нарушават обществения ред и законите в Република България. Не се бъркам на никого, но и не желая никой да ми натрапва личния си живот.

В телевизиите, в рекламата, във властта, в почти всички „високо” платени и „престижни” позиции в държавата е пълно с ярки представители на „гей обществото”. Така че не ми обяснявайте, че били дискриминирани. А що се отнася до искането им мъжки гей двойки да осиновяват и отглеждат деца, това – не. Според мен.

България е в невиждан демографски колапс. Българската нация изчезва с невиждани темпове, най-бързо в ЕС. Това е евростатистика, не е мое хрумване. 2 милиона българи и българки изчезнаха за 20 години. Просто няма как да се случи тази тенденция да се обърне чрез гей бракове между мъже. Мисля, ясно е защо. Изчезва и защото циганите не правят гей паради, а деца. По десет. Просто е. И вярно.

И още нещо. Нямам проблем и притеснения да обсъждам своята позиция и тези въпроси с когото и да било. Справка – разговорът в „Червената къща” по тази тема от миналата седмица. Тази позиция е лична и ако щете – политическа. Няма как да се случи интернет либерал-фашистите да ми казват и натрапват какво може да се говори, пише и отстоява и какво не. Ще ме прощавате, уважаеми гей активисти и либерал-фашисти, но отричането на свободата на мнението и словото, когато то не ви е угодно, си е чист фашизъм. От ваша страна. Няма как да се случи, да ви уверя.

И накрая, уважаеми Зафиров, не е лошо да четете, преди да пишете. Всички действия по съгласуването, разрешаването, провеждането и охраната на едно обществено събитие са пряка отговорност и задължение на Кмета на Столична община и неговите подчинени. За това кметът е избран, а подчинените – назначени. За това вземат заплати. Задълженията и задачите на общинските съветници са други, но в никакъв случай участие в оперативните решения, хвърлете един поглед на ЗМСМА и ще се уверите в това. Колкото до нелепите Ви намеци за маршрути и интереси и прочее глупости – жалка история. Маршрутът е публикуван във вестниците. Т.нар „контрашествие” не е съгласувано и, доколкото ми е известно, няма да се състои. И тук злоупотребявате и подвеждате. И истеризирате фалшиво, ненужно и излишно.

Изобщо оставам с впечатление, че цялата тази измислена истерия и фалшиви тревоги и паники имат само една цел – да рекламира Вашия парад, Зафиров, и да го направи важен и интересен. Един вид „екшън”. Един вид парад на гордите и несломими гейове, маршируващи безстрашно на фона и въпреки многохилядната глутница от неандерталци-нацисти, която дебне в засада. Глупости.

Та така, уважаеми Зафиров – всяко едно Ваше право се простира до там, докъдето не нарушава правата на останалите. Няма как да сте по-специален и важен от останалите български граждани заради сексуалната си ориентация. Тя не Ви дава привилегии, тя е личен Ваш избор.

Според мен. Бъдете поздравен.