Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Наглост


2012-01-18 00:00 | коментара

„Циганите в Кюстендил и Дупница са готови на бунт заради спрени социални помощи” –  предаде БТА.

Сто пъти повече трябва да протестираме ние, българските граждани.

Защото едва ли има по-голямо нахалство и наглост от циганските претенции за социални помощи. В повечето случай, тези, които най-вресливо „искат”, никога, с нищо, и по-никакъв повод не са допринесли за българското общество и българската държава. Научиха се само да искат, да изискват, да настояват за измислените си „права”.

Правото им да не работят никога нищо. Като в замяна да получават социални помощи.

Правото им по цял ден да пляскат карти, да играят кючеци и да гледат порно.

Правото им да наричат педофилията традиция.

Правото им да не плащат никога никакви сметки – за тях токът, водата и градският транспорт са напълни безплатни. Даже им ги дължим.

Правото им да се настаняват и да си оформят катуните, където, когато и както си поискат.

Правото им да не уважават живота и имота на останалите български граждани.

Правото им да ограбват и разграбват до пълно унищожение къщи, имоти, ниви, градини и прочее. И да убиват с колове всеки, който се опита да ги спре.

Правото им да убиват като животни старци и старици по селата, защото са „гладни”. Като криминално проявения и осъждан Рашков. Или Папата, Мамата, и още както там се казват останалите криминалнопроявени, осъждани престъпници. И по съвместителство цигански „лидери”. Сигурно и те са гладни. И за това убиват български деца. Съзнателно, нагло, брутално, умишлено. И планират убийствата на полицаи и прокурори.

За нас явно е предвидено задължението стриктно и безропотно да спазваме тези техни права. И даже да проявяваме ентусиазъм. Иначе ни заплашват с бунтове.

Отдавна предупреждаваме, че това ще се случи. Бунтовете в Красна поляна, кадрите от Катуница на размахващи тояги, ножове, саби, че и автомати тълпи, които крещят „смърт за българите” са ясно и недвусмислено предупреждение за събитията, които предстоят.

Въпросът е, когато това се случи, колко ще сме подготвени ние. Да защитим себе си, семействата си, имуществото си, своите права на българи и български граждани.