Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Вилдерс, объркАл си рейса, пич …


2012-02-14 00:00 | коментара

Няколко дни следя интернет-напъните на Хеерт Вилдерс  (водач на холандската Партия на свободата) да събира тъжните истории на горките, прецакани от източния работник, холандци. Смешна и жалка история. Холандия и холандското общество имат далеч, далеч по-големи проблеми от българските и полските работници.

И не само защото циганите с български паспорти, които се мотаят из Холандия, хич не са заплаха за ничий трудов пазар. Никаква. Просто защото не са отишли там да работят. Те работа на строеж трудно подхващат – рядко тук, та камо ли там. Ако не броим джебчийството и проституцията за работа, разбира се …

Крайният либерализъм, наложен след Втората световна война и в Холандия, доведе до тежки изкривявания и буквален разпад в обществото. Легализацията на т.нар. „мека“ или „лека“ дрога, узаконяването на проституцията и прочее екзотики привлякоха към Холандия маргинални типове, търсачи на силни усещания и откровено криминални елементи от целия свят.

Като добавим и демографския мюсюлмански и по-скоро ислямистки взрив, причинен от нескончаемата приливна вълна от имигранти мюсюлмани, бъдещето на Холандия съвсем не е розово. Заради вътрешните й проблеми, не заради източния работник.

Да припомним само, че в Холандия, а не в България, беше основана Партия на педофилите. Която в програмата си настоявала за узаконяване на тежката дрога, содомията, детската порнография и декриминализация на педофилията.

Да припомним, че там набира сила и Партията на местните крайни ислямисти „Мюсюлманска Холандия“, която планира да наложи в държавата ислямското шериатско право.

Да припомним също така, че преди месец-два двама скучаещи холандски водещи, от чудене каква вече извратения да направят, решиха да опитат човешко месо и си сготвиха мръвки от задниците. Пряко. В ефир.

Така че Хеерт, както се казва, „объркАл си рейса, пич”… Други страници трябва да правиш…

С официална позиция за скандалната страница на Вилдерс излезе и българският културен клуб – Скопие.