Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Интеграцията невъзможна…


2012-10-21 00:00 | коментара

Циганската наглост стигна нов връх.

Снимка на трима дегенерати, гаврещи се с портрети на български национални светини, взриви социалните мрежи. Снимката е изключително показателна за отношението на огромното мнозинство цигани към България, българската нация и история и към нас – българите. Тя ясно показва огромния и непреодолим разпад на българското общество и безвъзвратното отпадане на голямата част от циганската общност от него.

Отношение на презрение, гавра, неуважение и омраза. Това говори и показва тази снимка, вероятно правена в българско училище. Невероятно, но факт – българското общество харчи милиони, за да вкара циганите в училищата, за да не бъдат безпросветни и неуки дегенерати. За да могат да си търсят сами работа и да не „висят” на врата ни и да не тежат на социалната система. И когато влязат най-накрая в училище, се гаврят с националните ни символи.

Този факт показва само едно – насила хубост не става. Тези наши съграждани ги оправя само труд. Системен, последователен и принудителен. За да докажат теорията на Дарвин за еволюцията.

Прочее, къде са сега всички либерасти и толерасти, къде са тези, които твърдят, че циганите са кротки, ученолюбиви и мирни агънца, дискриминирани от злите националисти? Къде са всички комитети и общества, щедро финансирани от световния спекулант Сорос?

Лицемерите долни сега се свират в дупките си и траят…

И за тях труд… Да опознаят етноса и да се „интегрират” взаимно…

Тези дегенерати от снимката убедително показаха, че т.нар. интеграция е напълно невъзможна. Остава единствено принудителната – чрез труд.

Другата възможност е гражданската война.