Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Забрана на ДПС и разпускане на Общинския съвет в Кърджали.


2012-10-21 04:00 | коментара

Незабавно…

Най-малкото, което трябва да поискаме от властта. Като българи. Защото днес турската, етническа, антибългарска и противоконституционна партия ДПС показа истинското си лице. На турска партия, защитник на турските интереси, отричаща освобождението на Кърджали и областта от турско робство, отричаща българския национален характер на населението в тези краища на Отечеството.

Това не е обикновен саботаж. Това е национално предателство. Това е заявка за сепаратизъм. Опит за отцепване на част от българската земя. Това се върши съзнателно от ДПС и неговите подлоги. Част от антибългарската и антинационална вълна, която се надигна в последните дни.

Редом с изстъпленията на циганите-ислямисти от махалата в Пазарджик, редом с изстъпленията на циганите-дегенерати от Крушари, които се гаврят с портрети на български национални герои, до това позорно антибългарско решение на съветниците на ДПС в Кърджали.

Чудно какво ще кажат сега радетелите за права и свободи, защитниците на свободата да бъде оплювано, осмивано и поругавано всичко българско и родно, ехидните либерасти и широко разтворените изотзад толерасти …

Не чувам и не виждам, нито комитетите, нито обществата, организирани и платени с мръсните пари на спекуланта Сорос. За тези същества поругаването на българско знаме, на портрети на национални герои, отричането на освобождението на Кърджали е проява на „толерантност” и „демократичност”, проява на свобода на словото, една ли не задължителни „евроатлантически ценности”…

Орехов прът …

Затова незабавно разпускане на протурския общински съвет в Кърджали, забрана на турската, етническа, антибългарска партия ДПС и принудителен труд за всеки дегенерат, позволил си да поругава българските национални символи и история.