Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Го ту търки, ю юзлес либеръл идиътс. Енд невър към бек


2016-04-13 19:42 | коментара
Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън” идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални, интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни цитати от разни примати.
 
 
Така или иначе, там е и основното им поле за лична, обществена и политическа изява. Явно смятат, че пишейки и общувайки като Кро и Нанди, много ще ни унизят. Вярват, че са много интересни, най- либерални и вери смарт приятели на клети рефюджис. Тук „клети” даже трябва да се изпише и като „kleti”, за да е в „мейнстрийма” на умните и красивите, ама нейсе.
 
 
Видимо така смятат, че се надсмиват успешно над българската традиция, родолюбие и национални чувства, приравнявайки ги на поведението и изказа на въпросните примати. Чувстват се в силата си да ни обясняват какво е патриотизъм и какво не.
 
 
Мишън импосибъл, диър фелоу идиътс.
 
 
Ние отлично знаем какво е родолюбие и патриотизъм и какво не е.
 
 
Например – вие не сте. Вие всички сте точно обратното на родолюбие и патриотизъм. Вие сте антинационални мулти-култи космополитни,  полезни само на себе си идиоти. От тези, които тежко се провалиха с „интеграцията” на клети рефюджис. От тези, виновните, и за Париж, и за Брюксел.
 
 
Преди да е политика родолюбието е вътрешно убеждение, вяра, традиция, чест и дълг. И знаем, че точно това ви дразни. Точно това не ви дава мира. Срещу това се борите вие. За това ви се плаща. Това е задачата, която ви поставят либералните „тинк-танкове”.  Затова и получавате въпросното си грантово финансиране.
 
 
Както ви е известно – който плаща гранта, ви поръчва кючека. И вие се мятате.
 
 
Знаем също така, че когато властта липсва, когато има огромни празни и неохраняеми пространства в охраната на нашата граница, те се запълват от самоорганизирали се самодейци. С всички последствия от това. Природата не търпи празни пространства. За да няма самоуправство, трябва да има държавно гарантиран и прилаган правен ред. Очевидно той липсва.
 
 
Знаем също така, че млади, тридесетина годишни, брадати мъжаги, с армейски раници на гърба, не са никакви майки с деца и не са никакви „бежанци”. Вие също го знаете, но се правите на ударени с мокър парцал. Или мокра бурка, за да ме разберете по-добре на вашия полит- коректен „сленг”.
 
 
Поне три пропагандни „сайта”, които иначе по цял ден се занимават с това как Русия фалира ей сега след малко, какви идиоти са руснаците, колко му е малък на Путин и как изобщо не му става, и колко милиарда денги е откраднал, вече няколко дни ни просвещават какво е и какво не е патриотизъм. Заглавните им  страници са пълни с размисли и страсти за това, колко е лошо да си патриот.
 
 
Жалка работа, все едно ние да им се месим по транс-джендър въпросите, правата на петия пол, боли ли ги зеленчуците, като ги ядем и подобни, тера-инкогнита за нас, теми. 
 
 
Точно такъв е случаят с прословутите „клипове” и въпросните идиотски цитати. Всъщност те са полезни само на въпросните „полезни идиоти”, защото легитимират погрешните им тези и политически позиции по отношение на нелегалната имиграция. И им дават повод и сили да се плюнчат по социалните мрежи и да си кълчат пръстчетата по клавиатурките, надпреварвайки се с измътването на най-осакатена фраза или „статус”.
 
 
Така или иначе, клети либеръл идиътс, тази битка сте я загубили. Не днес. Утре. Дори в най-подкрепящите ви западноевропейски общества има огромен гняв срещу водената от вас телетъбис политика.
 
 
Вашата идиотска политика по тези, най-важни, за общото ни бъдеще теми, се провали.
 
 
Вие също. Идат промени.
 
 
Два свята. Единият е излишен. Вашият.