Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки инициира дебат в Европейския парламент относно бъдещите мерки за справяне с повишената терористична заплаха. Дебатът ще се състои в четвъртък – 21 януари, от 9.30 ч. българско време. Непосредствено след терористичните атентати в Париж на 13 ноември Джамбазки подготви предложение за дебат с Комисията и Съвета относно бъдещите мерки за справяне с повишената терористична заплаха. Той постави и следните въпроси: 1. До каква степен е доказано, че са налице проблеми по отношение на обмена на информация в рамките на държавите-членки и между тях?

Това не беше пресконференция, а тъжна карикатура във всички посоки. Това, което видях, беше един дълбоко неискрен човек, който многократно преиначи истината. Откровено излъга за това кога е бил в турското посолство. Така евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира в интервю за София Topnovini.bg пресконференцията на вече бившия лидер на ДПС Лютви Местан.

Ангел Джамбазки е евродепутат и заместник-председател на ВМРО. Topnovini.bg разговаря с него по две горещи теми от последните дни - нападенията в Кьолн в новогодишната нощ и пресконференцията на екслидера на ДПС Лютви Местан.

Над 500 българи от София, Пловдив, Благоевград, Кюстендил, Западните покрайнини, Битоля, Прилеп, Охрид, Крушево и от други места на днешната република Македония почетоха 88-годишнината от героичната гибел на Мара Бунева. По традиция българите се събраха в храма „Свети Димитър“, където беше отслужена заупокойна молитва.

Само преди дни, се сбогувахме със Старата година. Някои с благодарност, други - с огорчение. Дрипавата старица сви зад ъгъла и отнесе със себе си барутния дим от атентатите в Париж, усещането за настъпваща беда с прииждащите на талази мигранти, залели Европа, с новата Руско–турска война, в която обстоятелствата и стратегическото ни положение ни намесват. „Залагам здравето си за стабилността на България!” – зарече се Бойко Борисов и продължи да лавира между държавите вън и между партиите вътре в страната.

Волейболната надпревара спечели тимът на „Врачерата”

 

Волейболисти, политици и зрители направиха дарение за лечението на Красимир Червеняшки. Малчуганът страда от детска церебрална парализа, но има шанс да проходи самостоятелно. Благотворителният коледен волейболен турнир събра 500 лева за нуждаещото се дете.

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират

 

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ.

Нелегалните имигранти в огромната си част не споделят европейските ценности. Те ще продължават да правят това срещу всички жени без забрадки. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки на въпрос как ще коментира сексуалните посегателства над жени в Германия. Гост на сутрешния блок бе и пиар експертът Деница Сачева.

Филмът „ България, моята земя” е стар. Важен е моментът, в който е излъчен. Това стана след посещението на премиера на Турция Ахмед Давутоглу у нас. това каза евродепутатът Ангел Джамбазки по БТВ. Това не е исторически филм, а чиста пропаганда.