Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Федералният европейски проект вече не съществува. Той е мъртъв, заяви зам.председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки пред Канал 3.

Емоционален или рационален бе изборът на британците?

Не очаках този резултат от Брекзит, каза по НТВ Ангел Джамбазки от ВМРО.

Политиците, които са назначени, а не избрани, трябва да замълчат малко, а те точно сега говорят, искат да наказват, да шляпат.

Защо британците обърнаха гръб на ЕС и дали техния пример ще се окаже заразителен и за други европейски държави?

След като една нация като британската може да вземе такова решение информирано и спокойно, макар всички от Обама до Сорос ги заплашваха, това означава, че е дошъл краят на една епоха. По този начин евродепутатът Ангел Джамбазки коментира референдума за излизане от ЕС на Обединеното кралство.

Европейският парламент определи 65-те нейни членове, които ще разследват Еврокомисията и държавите-членки

 

Ангел Джамбазки е единственият български евродепутат избран в анкетна комисия на Европейския парламент за т.нар. Досиета "Панама". Днес парламентът избра 65 нейни членове, на първото си заседание те ще си изберат председател и максимум четирима негови заместници. 

Български представители в Европейския парламент ще дадат пресконференция относно резултата от референдума за членството на Великобритания в ЕС, както и произтичащите последици за ЕС и България, ден след провеждането на допитването.

Евродепутатът коментира темата по повод Деня на Свети Дух