Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Властите в Белгия не са взели всички необходими мерки за сигурност, коментира в „Хоризонт до обед“ евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Коментарът за атентатите е еднозначен. Въпросът не беше дали, а кога подобно нещо ще се случи.

Вчера в ЛХМ „Чудомир“ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки се срещна с казанлъчани.

„Преговорите“ между ЕС и Турция продължават и в момента на метри оттук.

Според български евродепутати докладът от наблюдението на Европейската комисия върху съдебната ни система и вътрешната политика се използва предимно за вътрешнополитически битки

Министър Даниел Митов ще участва в дискусия на тема „Дилемите пред Европа и перспективите на Западните Балкани”.

Обединените усилия на ГЕРБ, БСП, ДПС, главния прокурор Сотир Цацаров, председателя на Върховния административен съд Георги Колев и главния съдебен инспектор Теодора Точкова да убедят Европейската комисия да отмени мониторинга на България не дадоха резултат.

Общият Механизъм за върховенство на закона в целия ЕС да замени Механизма за сътрудничество и проверка от ЕК спрямо България и Румъния.

Единственият евродепутат от над 15 души, които днес се противопоставиха на отпадането на мониторинга на България по глава "Правосъдие и вътрешни работи" на приключилото току-що заседание на комисията в Европарламента е била печално известната Моника Маковей, която поиска признаването на румънско малцинство у нас.