Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


В Южна Африка се извършва геноцид над бели фермери.

В Южна Африка се извършва геноцид над бели фермери. Това заяви българският евродепутат Ангел Джамбазки. През последните седмици бяха разпространени снимки в социалните мрежи, на които се виждат разкървавени хора на Черния континент. 
„Наскоро в Южна Африка бе прието законодателство, проправящо пътя за незабавна конфискация на земите на белите фермери, без каквото и да е било обезщетение. Демократично и либерално, нали?“, написа Джамбазки в социалните мрежи.

ВМРО и Съюзът на офицерите и сержантите 
от запаса и резерва от Благоевград отдадоха 
почит на дейността на ирландския журналист Джеймс Баучер 
Благоевград, 18 март /Димитър Владов, БТА/ 

В края на февруари двама български евродепутати - Емил Радев (ГЕРБ, Европейска народна партия) и Ангел Джамбазки (ВМРО, Европейски консерватори и реформисти) се обявиха против вероятността Европейският съюз да наложи въвеждането на регистрираните партньорства в България. Поводът за думите им бе прието миналия месец от Комисията по правни въпроси в Европейския парламент предложение да се отправи устен въпрос към Европейската комисия за включване на регистрираните...

Почетоха ирландеца с българско сърце Джеймс Баучер. Воеводи, водени от санданския депутат Атанас Стоянов и колегата му от ЕП Ангел Джамбазки, се поклониха пред гроба на журналиста в района на Рилската Света обител. С тях бяха военни от Благоевград и заместник-губернатора Иван Стоянов. Приветствен адрес бе изпратен от посланика на Ирландия у нас Майкъл Форбс.

В края на февруари двама български евродепутати - Емил Радев (ГЕРБ, Европейска народна партия) и Ангел Джамбазки (ВМРО, Европейски консерватори и реформисти) се обявиха против вероятността Европейският съюз да наложи въвеждането на регистрираните партньорства в България. Поводът за думите им бе прието миналия месец от

Не очаквам голяма война, по-скоро ще продължи да се развива тази несигурност и конфликтите в Близкия Изток. А турският президент Ердоган се опитва да възстанови по някаква форма едноличната авторитарна власт в Турция. Той ще се опита да предотврати създаването на кюрдска държава. В момента турските войски водят война на сирийска територия.

Ердоган може да предизвика война на Балканите, заради вътрешни проблеми в Турция, каза евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на „Събуди се“ по Нова тв. 

Ердоган може да предизвика война на Балканите, заради вътрешни проблеми в Турция, каза евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "Събуди се" по Нова тв.