Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


"Моята позиция винаги е била, че - Турция няма място в Европейския съюз. Президентът Ердоган няма никакво намерение да променя държавата си така, че да отговаря на критериите за членство. Турция не е европейска държава и няма да бъде - нито културно, нито цивилизационно, нито политически. Това е някакъв танц, който играе с оглед на вътрешните въпроси, които има да решава".

В деня на Св. Патрик, който е национален празник на ирландците по целия свят, ВМРО-БНД и Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва почетоха Джеймс Баучер в събота.

От ВМРО твърдят, че домашното насилие се използва като оръжие.

Нито един представител на Българското председателство не посмя да присъства на ключово обсъждане в Европарламента.

Европарламентът зове да приемем Истанбулската конвенция

"Категорично е необходима либерализация в режима на придобиване, притежаване, носене и използване на оръжие за самоотбрана и само-охрана".

Имаме човек с 9 присъди, който, вместо да е в затвора и да чука камъни, е на улицата отново с нож в ръка. Ако този човек Плъха, неговият приятел Пора и целият зоопарк влязат в дома ми, аз ще постъпя по същия начин. И всеки нормален човек ще постъпи така.

Две събития от последната седмица дават сериозно основание за този извод. Първото почти не сте го забелязали, уверен съм.

Междинна оценка на работата си като старши посланици на Европейския парламент получиха учителите Анета Милева и Боряна Ботева от Първо СУ "Св. Седмочисленици" Търговище.