Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Днес България поема Европредседателството.

"Синьо-зелено-розовите жълтопаветници еколози са като динята -зелени отвън, червени отвътре"
Ангел Джамбазки, евродепутат
Стр. 2

По времето, когато в София се провеждаше "екологичен" протест срещу втория лифт в Банско, цигани в община Роман нападнаха с брадви и мачете лесничеи, които са ги заловили с незаконно отсечени дървета.

Парламентарното мнозинство е изправено пред изпитание още в началото на новата година, след като Министерският съвет в сряда (3 януари) на първото си за 2018-а заседание прие т. нар. Истанбулска конвенция и ще я предложи за ратификация на Народното събрание.

Протестите им срещу втория лифт - незаконни

Родните евродепутати са задали общо 751 питания към Европейската комисия (ЕК) от началото на мандата през 2014 година досега. 17-те наши избраници в ЕП са се изказвали също така цели 2556 пъти по различни теми, показа справка на "Монитор" за отправените от тях въпроси и изказвания при дебати в пленарната зала или пък в някоя от комисиите, в които членуват.

Евродепутатът Ангел Джамбазки е добре познат на българската публика от ярките му изяви в медиите. Той е добър оратор и полемист. 38-годишни-ят политик е роден в София.

Европейската комисия греши в преценката си спрямо Полша.

Отказ от правосъдие. Така евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки определи оповестените присъди по делото за нападението над деца спортисти в Асеновград.