Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


2015-10-29 22:11 | коментара

Нито Ботев, нито Вазов подлежат на каквото и да било ощетяване, защото те не са просто литературни автори, какъвто е Балзак, а са градители на българската националност, на националния ни дух. Ще поискам, като дойде време да се разглеждат, да се разширят часовете специално за тези, които имат изключителна важност за нашата нация. Накъде без Ботев? Накъде без Вазов? Ще ми изсъхне ръката. Тодор Танев, министър на образованието
Социализмът беше съборен заради положителните страни, а не заради отрицателните. Вижте го докъде стигна капитализмът - правителства да спасяват банки и корпорации. Носталгията няма да върне социализма, но нека прочитът за него бъде честен - хората живееха по-добре, по-спокойно и по-човешки. Днешната система е стигнала до срив

Без много екшън ВМРО спечели в местния вот далеч повече от НФСБ и "Атака"

Стари муцуни и нови лица попълват градския парламент

9 партии в СОС, двама бивши министри и двама от "Хиподил" стават общински съветници

19' се добра до тайно партийно социологическо изследване, тъй като цари пълен публичен мрак относно предвижданията за резултатите от изборите.

Част от декора в студиото на bTV рухна с трясък по време на дебата между кандидатите за кметове на София на основните политически сили.

Ако аз спечеля, премиерът да му мисли как ще се оправя: с мен

Най-големите проблеми на града и идеите за промени на Виктор Лилов (ДЕОС), Георги Кадиев (Коалиция "Сердика" и АБВ), Иван Велков (Зелените) и Ангел Джамбазки (ВМРО). В следващия брой очаквайте и тези на Вили Лилков (Реформаторски блок), Михаил Мирчев (БСП), както и на настоящия кмет Йорданка Фандъкова (ГЕРБ).
Пълните интервюта можете да прочетете на capital.bg

Четирима кандидати за кметове на столицата подкрепиха инициативата в защита на изоставена емблематична сграда на ул. "Сан Стефано", известна като Къщата с ягодите. Инициативата е на претендента за градоначалник от партия ДЕОС Виктор Лилов и под нея се подписаха още кандидатите на ВМРО Ангел Джамбазки, на "Зелените" Иван Велков и на БСП Михаил Мирчев. Писмото ще бъде изпратено до следващия общински съвет, до министъра на културата Вежди Рашидов и до Националния институт за недвижимо културно наследство. Четиримата се възмутиха от "широко разпространената информация, че процедурата за събаряне на великолепния архитектурен паметник на практика е почти приключила".