Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


В голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) се проведе публична лекция на евродепутата на Обединени патриоти Ангел Джамбазки на тема "Двойният стандарт в ЕС. Доходен съюз", организирана от Студентския съвет.

Не само паметник, както иска гражданска инициатива, но и пътна артерия на американския президент Уилсън пожела ВМРО - част от управляващата коалиция.

Според евродепутата Ангел Джамбазки България не трябва да се влияе от мнението на съседните държави по казуса с Македонската църква.

Депутатът на Патриотите в Европарламента Ангел Джамбазки срещна представители на транспортния бранш с колегата си Робертс Зиле, зам.-председател на Европейските консерватори реформисти (ЕКР), и Франк Барет, генерален секретар на групата на ЕКР.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов прие зам.-председателя на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европарламента Робертс Зиле, евродепутата Ангел Джамбазки и генералния секретар на ЕКР Франк Барет в Министерския съвет.

"Имаме обещанието, че и евродепутатът Ангел Джамбазки ще подаде сигнал в Европейския парламент", коментираха още нашите сънародници от Босилеградско."

Опитът за притискане на българското малцинство е арогантен и недопустим.

Евродепутатът Ангел Джамбазки внася днес сигнали за провалените прегледи до Европейския парламент и до Еврокомисията.

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията.