Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Депутатът на Патриотите в Европарламента Ангел Джамбазки срещна представители на транспортния бранш с колегата си Робертс Зиле, зам.-председател на Европейските консерватори реформисти (ЕКР), и Франк Барет, генерален секретар на групата на ЕКР.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов прие зам.-председателя на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европарламента Робертс Зиле, евродепутата Ангел Джамбазки и генералния секретар на ЕКР Франк Барет в Министерския съвет.

"Имаме обещанието, че и евродепутатът Ангел Джамбазки ще подаде сигнал в Европейския парламент", коментираха още нашите сънародници от Босилеградско."

Опитът за притискане на българското малцинство е арогантен и недопустим.

Евродепутатът Ангел Джамбазки внася днес сигнали за провалените прегледи до Европейския парламент и до Еврокомисията.

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията.

Организаторите на безплатните профилактични прегледи от Културно-информационния център в Босилеград настояват и Брюксел да вземе отношение по инцидента със задържането на българските лекари.

2017-11-14 13:05 | коментара

"Ще ги направя луди сърбите, защото тяхната лицемерна политика няма как да минава в ЕС." ЕВРОДЕПУТАТЪТ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ПРЕД BTV

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе в понеделник сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията