Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Организаторите на безплатните профилактични прегледи от Културно-информационния център в Босилеград настояват и Брюксел да вземе отношение по инцидента със задържането на българските лекари.

2017-11-14 13:05 | коментара

"Ще ги направя луди сърбите, защото тяхната лицемерна политика няма как да минава в ЕС." ЕВРОДЕПУТАТЪТ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ПРЕД BTV

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе в понеделник сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията

Европейските институции ще бъдат сезирани заради ареста на трима български лекари по време на хуманитарна мисия в Босилеград. Евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО) обяви, че в понеделник ще внесе сигнали в Европарламента и в Европейската комисия за скандала в Западните покрайнини.
От ВМРО посочват, че е провалена безвъзмездна хуманитарна  акция за прегледи на нуждаещи се от медицинска помощ граждани на Босилеград.

Организаторите на безплатните профилактични прегледи от Културно-информационния център в Босилеград настояват и Брюксел да вземе отношение по инцидента със задържането на българските лекари, заяви за Би Ти Ви директорът на Центъра Иван Николов

- Господин Джамбазки, какъв е вашият коментар за случая с арестуваните български лекари в Босилеград?

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали в Европейския парламент и в Европейската комисия за случая с български лекари в Западните покрайнини. Това се посочва в съобщение на партията до медиите. Според ВМРО е провалена безвъзмездната хуманитарна медицинска акция за прегледи на социалнозастрашени и нуждаещи се от специализирана медицинска помощ граждани на Босилеград, съобщава БНТ.

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията.

Външно пита Белград за ареста в Босилеград, Джамбазки праща сигнал до Еврокомисията.