Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Имаме човек с 9 присъди, който, вместо да е в затвора и да чука камъни, е на улицата отново с нож в ръка. Ако този човек Плъха, неговият приятел Пора и целият зоопарк влязат в дома ми, аз ще постъпя по същия начин. И всеки нормален човек ще постъпи така.

Две събития от последната седмица дават сериозно основание за този извод. Първото почти не сте го забелязали, уверен съм.

Междинна оценка на работата си като старши посланици на Европейския парламент получиха учителите Анета Милева и Боряна Ботева от Първо СУ "Св. Седмочисленици" Търговище.

"Най-добре за България е новото име на Македония да бъде Нова Македония, а Гърция няма основания за претенции".

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира призива на изселниците и евентуалното обединение на трите партии така:

Германският евродепутат и лидер на Зелените в ЕП Ска Келер заяви, че България няма да получи европейски средства за трасе през Кресненското дефиле. Местността е защитена, а строителството там е нарушение на европейското законодателство, посочи Келер.

Тези, които водят протестите за Пирин, не са природозащтници, а са политически мотивирани лица. Това са "Да, България", ДСБ, Зелените, които заедно отидоха на избори. Това заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в "Събуди се" на Нова телевизия. И продължи: "Техните зелени активисти имат 80 гласа в тази тежка битка политическа. Могат да се явят с тях на балотаж за домоуправител в нисък блок. Те са мотивирани от политическата си катастрофа".

Председателят на ВМРО - БНД и заместник министър председател по обществен ред и сигурност Красимир Каракачанов и заместник-председателят на партията и евродепутат Ангел Джамбазки, независимо един от друг пуснаха позиции в социалната мрежа Фейсбук относно поредния опит на ДПС чрез законопроект да даде правото на турски граждани и на техните деца, отказали се от българските си паспорти, по силата на спогодби от средата на миналия век, да придобият отново правото да бъдат български граждани