Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали в Европейския парламент и в Европейската комисия за случая с български лекари в Западните покрайнини. Това се посочва в съобщение на партията до медиите. Според ВМРО е провалена безвъзмездната хуманитарна медицинска акция за прегледи на социалнозастрашени и нуждаещи се от специализирана медицинска помощ граждани на Босилеград, съобщава БНТ.

От ВМРО пък заявиха, че заради скандала евродепутатът Ангел Джамбазки ще внесе днес сигнали до Европейския парламент и до Еврокомисията.

Външно пита Белград за ареста в Босилеград, Джамбазки праща сигнал до Еврокомисията.

Протест пред властите в Сърбия за задържането на тримата български лекари в Босилеград ще направи посланикът ни в Белград Радко Влайков. Той е получил инструкции вчера сутринта от министъра на външните работи Екатерина Захариева.

Евродепутатът Ангел Джамбазки посети Гълъбово, след като взе участие в тържествата, посветени на 124-тата годишнина от учредяването на ВМРО.

Взаимодействие между балканските страни можем да търсим по тази линия, която отговаря на националния ни интерес. Това е Коридор №8. На Балканите обикновено надделява оста по вертикала Белград-Атина, каза в интервю за казанлъшка медия Ангел Джамбазки

Това заяви в Стара Загора евродепутатът Ангел Джамбазки

Ако не се върнат свободата на отделните страни и конкуренцията, дните на обединението са преброени.

Инициативата "Доходен съюз", която цели "Равна заплата за равен труд" в целия ЕС, представи в Стара Загора евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Целта й е да предизвика дебат в Европейския парламент, който да сложи край на "Европа на две скорости".