Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Протест пред властите в Сърбия за задържането на тримата български лекари в Босилеград ще направи посланикът ни в Белград Радко Влайков. Той е получил инструкции вчера сутринта от министъра на външните работи Екатерина Захариева.

Евродепутатът Ангел Джамбазки посети Гълъбово, след като взе участие в тържествата, посветени на 124-тата годишнина от учредяването на ВМРО.

Взаимодействие между балканските страни можем да търсим по тази линия, която отговаря на националния ни интерес. Това е Коридор №8. На Балканите обикновено надделява оста по вертикала Белград-Атина, каза в интервю за казанлъшка медия Ангел Джамбазки

Това заяви в Стара Загора евродепутатът Ангел Джамбазки

Ако не се върнат свободата на отделните страни и конкуренцията, дните на обединението са преброени.

Инициативата "Доходен съюз", която цели "Равна заплата за равен труд" в целия ЕС, представи в Стара Загора евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Целта й е да предизвика дебат в Европейския парламент, който да сложи край на "Европа на две скорости".

Двойното увеличение на заплатите за заместник-министрите и други ръководни държавни чиновници е меко казано неразумно, заяви в Стара Загора евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Коалиция Обединени патриоти излезе с декларация от парламентарната трибуна по повод признаването на българско малцинство в Албания.

Общинските съветници и депутати на ВМРО подготвят законопроект за криминализиране на незаконното присъединяване към ВиК мрежата и кражбата на вода.