Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


По повод 115 години от Илинденско-Преображенското въстание Ангел Джамбазки и Атанас Стоянов отдадоха почит пред паметта на илинденци в Банско и Разлог.

Коментар на заместник-председателя на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки за предаването „Денят ОН ЕР“ по телевизия „България ОН ЕР“.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи изнесена приемна в Горна Оряховица, като основни теми на разговорите му с горнооряховчани бяха двойните стандарти в Европейския съюз, какво е направено от българските евродепутати досега и какво предстои да се направи, за да не бъдат източноевропейците второ качество граждани на ЕС.

Коментар на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за предаването „Плюс-минус“ по телевизия „Европа“.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира в ефира на „Нова телевизия“ фалшивите новини, че в Странджа умишлено се заразяват животни с цел тайно да бъдат вкарани мигранти.

В ефира на телевизия „България ОН ЕР“ българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки осъди ръководството на агенцията.

След проверката, която извършиха в центъра за настаняване на бежанци в Харманли заради възникналата заплаха Европа да връща мигранти към страните, в които те първо са преминали границите на ЕС,

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и столичният общински съветник от ВМРО и председател на „Патриоти за София“ Карлос Контрера внесоха писмо до Министерски съвет с искане да бъдат закрити центровете за настаняване на мигранти на територията на София.