Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки: Ще поставям на дневен ред всички питания на хората


2015-03-25 10:01 | коментара

Заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение започна своята инициатива „Попитай ме”. Към личната му страница във Фейсбук е създадено приложение, чрез което всеки може да формулира своето питане към европейските институции и то да бъде зададено от члена на Европейския парламент Ангел Джамбазки.

 

Той обяснява, че това е един от новите начини за бърза обмяна на въпроси и отговори, свързани с проблемите на българските граждани. Разбира се, ще бъдат задавани и всички питания, които постъпват в приемните на Ангел Джамбазки в България или са му поставени при негови срещи с български граждани.

 

Представителят на ВМРО – Българско национално движение тази седмица е задал два въпроса до ЕК, свързани с проблемите, до които смяната на часовото време води в живота на хората и създава икономически проблеми. Друг поставен въпрос е относно практиката някои държави членки, които принуждават живеещите на тяхна територия български граждани да сменят документите си за управление на МПС.

 

Ангел Джамбазки разяснява, че ще действа заедно с парламентарната група на Патриотичния фронт за промени в закона за средното образование, отнасящи се до българските деца, които учат в българските училища в чужбина.