Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки за изборите в Германия: Лицемерието на Меркел беше наказано


2017-09-26 18:27 | коментара

Силният резултат на крайнодясната „Алтернатива за Германия” е пряко следствие от лицемерната политика, която Ангела Меркел води както в родината си, така и на равнище ЕС. Това е позицията на евродепута Ангел Джамбазки, които коментираха вота в Германия в студиото на „Тази сутрин” по БТВ.

 

Резултатът от изборите е шамар за цялата пропагандна машина в Германия, подчерта Джамбазки и посочи, че „Алтернатива за Германия” е получила тласък от абсурдната за един християндемократ политика на канцлера по темата с нелегалните имигранти.

 

Г-жа Меркел палеше много свещички с тази безумна покана тя запали огъня на протеста срещу безумната си политика, категоричен беше той.

 

Джамбазки коментира, че твърдата позиция на Германия в последно време е била по-скоро с предизборна цел – за да не дразнят тези, които са напрегнати по темата с нелегалните имигранти.

 

Той подчерта, че докато Меркел говори за принципи, Берлин приема закони, които са в противоречие с европейските принципи и ощетяват българските предприемачи.

 

По темата за ролята на Русия националистът отбеляза, че „на територията на България има активности, които работят срещу националния интерес и те са свързани с руската външна политика. Добрите отношения означават ненамеса, не провокация, не опити за дестабилизация, посочи евродепутатът.