Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

V-БЛОГ


Поздрав за учениците от общообразователно училище Васил Левски в Костинброд

Пленарно заседание на Европейския парламент, септември 2016г.

Евродепутати почетоха легендарния водач на ВМРО Иван Михайлов

Паметник за революционерите от Македония, Беломорието и Одринско в София

Ангел Джамбазки: Споразумението между ЕС и Турция няма да проработи

31.03.2016г. - Пресконференция Пловдив

Ангел Джамбазки смята, че споразумението между ЕС и Турция относно ситуацията е капитулация от страна на Европа пред Анадола. Според заместник-председателя на ВМРО с този си акт ЕС доказва, че е неспособен да реши кризата с нелегалните имигранти. Вместо европейските държави да решат изначално проблема, те клекнали пред Турция, ще прахосат 3 милиарда пари на европейските данъкоплатци и се поставят в ситуация на силна зависимост от диктаторския, авторитарен режим на Анкара. Джамбазки обявява, че вината е на европейските либерали, които са лицемери, безпринципни и откупват себе си, изнудвани от Турция. Вълната от Турция няма да спре, тя е инструмент на Анкара за натиск върху Европа.

В следствие на терористичните атаки в Париж на 13 ноември, Европейската комисия предлага законодателство, целящо да се ограничи нелегалната продажба и разпространение на огнестрелни оръжия, които биха могли да се използват за криминални цели и терористични атаки.

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки отправи обвинения към либералните политици и общественици във връзка с разпада на европейските национални общества. Според членът на Европейския парламент на политическата коректност и общественото лицемерие трябва да бъде сложен край.