Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Проливният дъжд, който се изливаше над Враца от сутринта на 13 април 2019 г. направи всичко по силите си, да усложни провеждането на концерта на народния изпълнител Илия Луков и съпровождащите го ансамбли и певчески групи.

Ангел Джамбазки, член на Бюрото на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) от България и заместник-председател на ВМРО - Българско национално движение е най-новият вицепрезидент и член на Изпълнителния съвет на „Ню Дайрекшън“- фондация, която се бори за европейска реформа.

Още не сме подредили евролистата на ВМРО, ще я регистрираме в ЦИК на 19 април. В нея ще обединим личности, свързани с българския интерес.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, народният певец Илия Луков и ВМРО, отправят покана за най-дългото хоро във Враца.

Таксата за изравняване на цената на горивото за българските камиони, преминаващи през територията на Ислямска република Иран, ще бъде намалена на 30 евроцента.

В понеделник сутринта започва събарянето на 54 незаконни постройки в местността „Карасиврия”. Собствениците са получили предизвестията си преди 6 месеца и са били длъжни да премахнат постройките си в 30-дневен срок. Даденият срок отдавна е изтекъл. 

Музикалното събитие под надслов «С български патриотизъм в Европа» ще се проведе пред сградата на Общината от 17:00ч. 

„Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял, той трябва да започне незабавно“ , заяви пред БНР евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.