Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Превозвачите трябваше да организират за протест още тогава, ще трябва да се направи и сега. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка с позицията на Европейския съвет относно т. нар. Пакет "Мобилност". 

Сега разбрахме какво е този Европейски съюз – 20 години се лигавим, че всичко е цветя и рози, а Франция и Германия искат да откраднат българските шофьори, това са техните интереси, подчерта зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки пред Нова телевизия във връзка с позицията на Европейския съвет за пакет "Мобилност".

Задават се нови масови протести на превозвачи у нас. Дотам се стигна, след като планът "Макрон" раздели Европа. Седем държави, сред които и България, не подкрепиха предложените промени, но въпреки това Съветът по транспорт реши шофьорите на тирове да се прибират на всеки четири седмици.

 

Ето така се разпада Европейски съюз, уважаеми.

Няколко месеца преди изборите за Европейски парламент "Дневник" попита български евродепутати за трудностите и постиженията на парламента по време на мандата им, както и какво очакват за вота през май догодина. Днес публикуваме мнението на Ангел Джамбазки (ВМРО/Европейски консерватори и реформисти).

Евродепутатът Ангел Джамбазки обвини Македония, че не спазва договора за добросъседство и приятелство с България.

Български евродепутати отправиха остри критики срещу Македония и правителството на Зоран Заев. Според тях антибългарската кампания в бившата югославска република продължава. 

Евродепутатът Ангел Джамбазки обвини Македония, че не спазва договора за добросъседство и приятелство с България: “Отдавна ..

„БСП се обяви за наследник за БКП. БКП е партията, която през 1946 г. извърши национално предателство, отродявайки македонските българи и опитвайки се да предаде една територия на Македония. И когато обсъждахме тази тема, казах, че тези, които са извърши национално предателство, са за разстрел. Явно се припознават в хората, които са го извършили. БСП трябва да излязат и да се извинят, призоваваме ги от 30 години да го направят. Те се опитват нахално и арогантно да се правят, че нищо не се е случило. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО в ефира на БТВ.