Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил. Той бе повокиран от случващото се в русенските цигански махали след като се разбра, че за бруталното убийство на Виктория Маринова е задържан 21-годишният Северин Красимиров, който е живеел в тях. Ето какво написа Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса): 

ВМРО предлага закрила на граничен полицай заради екстрадиция в Турция.

Евродепутатът ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил. Той бе повокиран от случващото се в русенските цигански махали, след като се разбра, че за бруталното убийство на Виктория Маринова е задържан 21-годишният Северин Красимиров, който е живеел в тях. Ето какво написа Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса): 

Нямам опасения, че коалицията Обединени патриоти ще се разпадне, каза днес във Варна пред журналисти евродепутатът Ангел Джамбазки по повод срещата между лидерите на партиите Атака и Презареди БГ - Волен Сидеров и Николай Бареков.

"Смяната на времето трябва да е еднаква за Европа! Единствената правилна логика ме води към този извод. А кое време точно ще бъде избрано – „лятното“ или „зимното“, е тема, върху която е необходимо да разсъждават само и единствено лекарите, психолозите и икономистите. Всички други интерпретации, анкети, референдуми, лични чувства и страсти са не само излишни – те могат да се окажат и вредни за държавите членки на ЕС, за здравето на хората и икономиките в тези страни."

София,13 октомври /Нелли Желева, БТА/ Според евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки смяната на часовото време трябва да е еднаква за Европа и това сочи правилната логика. А кое време точно ще бъде избрано - "лятното" или "зимното" - трябва да разсъждават само и единствено лекарите, психолозите и икономистите. Позицията на...

Промени в Наказателния кодекс са внесли от "Обединени патриоти" във връзка с убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това съобщи във Варна евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Варна, 13 октомври /Мила Едрева, БТА/ Нямам опасения, че коалицията Обединени патриоти ще се разпадне, каза днес във Варна пред журналисти евродепутатът Ангел Джамбазки по повод срещата между лидерите на партиите Атака и Презареди БГ - Волен Сидеров и Николай Бареков. По думите му в коалицията са били запознати предварително с предстоящите ...

Справедливото възмездие за жестоки престъпления е смъртна присъда. Това каза по радио „Фокус“ евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформатори Ангел Джамбазки по повод убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.