Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Съвсем очевидно е, че в последните месеци народните представите от "Атака" работиха за това да саботират общите усилия, така Ангел Джамбазки коментира разпадането на малката коалиция.

Според евродепутата някой трябва да понесе персонална отговорност за атаката срещу НАП

Длъжни сме да продължим битката за спасяването на българския транспортен бранш, коментира евородепутатът Ангел Джамбазки след срещата на министрите на транспорта на държави, засегнати от Пакета „Мобилност”, и ЕКР, която се състоя по инициатива на делегацията на ВМРО в групата на Консерваторите в Европарламента. 

„Пакет мобилност“ продължават да бъдат на дневен ред
 

Продължават разгорещени разговори, аргументи "за" и "против". Това каза евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в кулоарите на Европейския парламент по повод предстоящото днес гласуване на кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за председател на Европейската комисия, предаде репортер на Novini.bg

Той разкри още, че при срещите си с отделните групи в Европарламента Урсула фон дер Лайен е обещала „всичко на всички”.

„Много критикуваме българските политици за безпринципност, но сега виждаме такава и в Европа”

Евродепутатите срещу начина на разпределяне на длъжностите

Европейският парламент гласува разпределението на евродепутатите в парламентарните комисии. През следващите пет години в законодателния орган ще работят 20 комисии и две подкомисии, се казва в съобщение на европарламента.