Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


По покана на Ангел Джамбазки в сградата на Европейския парламент в Брюксел беше излъчен документалният филм „Последно полувреме“, съобщиха от ВМРО.

Едно семейство става мултифункционален кухненски робот в българската политика

Документалният филм „Последно полувреме“ на Военния телевизионен канал, в копродукция с Файв Стар Медиа Груп, ще гостува в сградата на Европейския парламент в Брюксел на 25 май по покана на българския евродепутат Ангел Джамбазки.

Можем ли да етнизираме престъпността?

/КРОСС/ Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки отправи официално искане към министъра на външните работи Иван Кондов, с което поставя редица въпроси относно откриването на консулството на Република Сърбия в Благоевград.

Мотивът ми (б.р. че е гласувал "против" за Истанбулската конвенция в ЕК) е, че това няма нищо общо с насилието над жени.

Европейски културен уикенд на Партията на европейските консерватори и реформисти (ЕКР) започва днес в София и ще продължи до 14 май, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

"Гласувах убедено против този инструмент на джендър пропагандата, наречен Истанбулска конвенция, единствен от българските представители в Европейския парламент", заяви евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки, цитиран от пресцентъра на партията.