Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Европейската комисия, Европейската работа за външна активност (ЕСВД) и страни членки на Европейски Съюз изследват опцията за нов санкционен режим, ориентиран против лица, опитващи се да дестабилизират Молдова.

Президентът на Република Северна Македония/РСМ/ Стево Пендаровски забрани достъпа до своя профил във Фейсбук за потребители от България, съобщи в социалната мрежа евродепутатът Ангел Джамбазки. 

Неприемането на България в Шенген е звучен шамар за всички управляващи, заяви в "Говори сега" по БНТ евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Последното редовно правителство нелепо робуваше на брюкселката мантра - всички са добре дошли.

Причините за сагата „Шенген“ са вътрешнополитически и икономически. 

"Причините за сагата "Шенген" са вътрешнополитически и икономически.

Ето я и истинската причина, за да не ни пускат в шенгенското пространство. "Върховенството на закона", "корупцията" и прочее алабализми, са дъвки за балончета, за да имат оправдание полезните жълтопаветни идиоти.

Това, което трябва да направим, е да поискаме обсъждане на приемането ни в Шенген по сухопътната граница, предлага евродепутатът.

България трябва да спре да се държи като обслужващ персонал в Европейския съюз, защото решението да не бъдем приети в Шенген идва толкова очаквано и не може да бъде изненада за никой, коментира в интервю за БТА евродепутатът Ангел Джамбазки.