Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


В момента в Украйна се води геополитическа война. Не става въпрос нито за сепаратисти, нито за опълченци, нито за демокрация. В тази война участват наши сънародници, за които не сме се сещали в последните 25 години. Това каза пред камерите на БНТ евродепутатът Ангел Джамбазки.

Терзанията на хората не могат да се изброят, приемната се превърна в психиатрия и бюро „справки”

Партията на Бареков има бъдеще, ако хората вътре се разберат помежду си, в кмета Камбитов видях силна амбиция за развитие

Приемната на евродепутата Ангел Джамбазки е препълнена от хора, които търсят решение на проблемите си. Те обсъждат с него от имотни проблеми до здравословни и лични грижи. „Идват и такива, които явно си мислят, че под бюрото имам чанта с пари, които трябва да раздавам, и пристигат само заради това, без да споделят каквато и да е друга причина за посещението си”, разказва шефката на информационния център и приемна Зорница Станчева.

"Подготвяме законодателните промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха", каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "ДикOFF" по Нова телевизия."

"Подготвяме законодателните промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха", каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "ДикOFF" по Нова ТВ.

Подготвяме законодателни промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха. Това разказа евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.

Всяка първа събота от месеца заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение и представител в ЕП ще бъде от 15 ч. в приемната си в Благоевград, която се намира на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

Евродепутатът следи и делото за проповядване на радикален ислям

 

Евредепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки съобщи, че до момента е внесъл 15 питания в Европейската комисия, които са следствие на сигнали и жалби на български граждани, подавани в офисите му в страната. 

 

Движение за благоденствие и възход" е новосъзданената в Пловдив партия, която до дни ще бъде регистрирана в съда, заяви за Радио Пловдив Дервиш Хасан от Контролния съвет на организацията. По думите му партията не е етническа и ще защитава правата на всички хора в неравностойно положение.  Дервиш Хасан обясни, че повече информация ръководството ще даде на специална пресконференция след получаване на регистрацията.